Главная » 2014 » Январь » 21 » Опозиціонери проти звільнення Тимошенко
11:19 AM
Опозиціонери проти звільнення Тимошенко

Опозиціонери проти звільнення Тимошенко

 

Ті події, які в даний час відбуваються на вулиці Грушевського затьмарили головну проблему опозиції - звільнення Тимошенко. Це питання постійно виноситься представниками опозиційних партій на діалог з владою, але до цих пір не вирішене. Можливо через те, що у його вирішенні зацікавлені лише окремі опозиціонери, які зберігають вірність Юлії Володимирівні, а «молодій команді», яку представляють Яценюк, Кличко та Тягнибок її звільнення – це політична смерть.

І саме завдяки потугам трійці, черговий план по звільненню Тимошенко був на грані зриву.

На Інтернет-порталі «Білого Дому» 20 грудня 2013 року була розміщена петиція із закликом до української влади прийняти будь-які конституційні міри для звільнення Юлії Володимирівни. Для її передачі на розгляд адміністрації США необхідно було до 19 січня 2014 року зібрати не менше 100 тис. підписів. Але через зайнятість головних опозиціонерів своїм піаром вони навіть забули оголосити цю новину українському народу, це призвело до того, що за тиждень до закінчення строку, петицію не підтримала навіть четверта частина необхідна для її розгляду.

Звісно старожили «Батьківщини» не могли допустити чергового програшу своєї лідерки та звернулися за підтримкою до Олександра Турчинова, який швидко знайшов вихід з ситуації давши команду найняти групу т.зв. «хакерів» для забезпечення необхідної кількості голосів. За 7 хвилин реєстрували по 100 нових електронних скриньок і «голосували».

Ледь не встигли!!! Цікаво, що на завершення голосування, петиція зібрала 101 тис. голосів, як кажуть «на грані фолу».

Дуже смішно, до чого прийшла «Батьківщина», партія яку свого часу підтримувала половина України, не змогла чесно набрати 100 тис. підписів на підтримку свого лідера.

Надійка Фрідман, "Європейський репортер

Просмотров: 346 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: