Главная » 2014 » Февраль » 14 » Опозиція прикриваючись майданівцями вирішує особисті питання
3:38 PM
Опозиція прикриваючись майданівцями вирішує особисті питання

Опозиція прикриваючись майданівцями вирішує особисті питання

 

Сьогодні, 13 лютого, активісти «євромайдану» провели пікетування Національної ради з питань телебачення і радіомовлення України, звинувачуючи  керівництво державної установи у «монополізації ефіру й необ’єктивному висвітленні політичних процесів у країні». Зазначені звинувачення є досить дивними, оскільки Нацрада не займається висвітленням новин в Україні. Але представники «об’єднаної опозиції» хлопці винахідливі, тому звинувачення вигадувались миттєво та лились «брудною річкою» з вуст політиків прямісінько в камери власних телеканалів, які не припиняють роздмухувати загасаючий конфлікт пов’язаний з існуванням горезвісного «євромайдану».

Якщо на камери телеканалів Микола Княжицький та Арсен Аваков, які, доречи, очолили зазначений протестний захід, промовляли одне, то в кабінеті керівника Нацради Володимира Манжосова, за закритими дверми, річ йшла зовсім про інше. Вся метушня організована політиками мала не меті досить конкретні вимоги, а саме надати ліцензії телеканалам «ТВі» та «Еспрессо ТВ», які і так працюють на теренах нашої держави, але віщають в прямому ефірі без необхідної на те документів. І байдуже Княжицькому та Авакову, що є необхідна процедура видачі ліцензії. Мабуть, відчуваючи підтримку за спинами декілька сотень бійців т.зв. «народної самооборони», політики рішили собі, що можуть вирішувати подібні питання силовими методами, як в 90-х роках. 

Після театральної вистави в кабінеті очільника Нацради, виходячи з приміщення Княжицький тихесенько, що розмову не підслухали журналісти, прошепотів Манжосову: «що якщо питання видачі ліцензії телерадіокомпаніям не буде задоволено, то 14 сотня бійців майданівської самооборони займе приміщення державної установи і тоді вони самі будуть рішати кому давати ліцензії, а кому ні». 

Дуже прикро, що під гучними промовами по типу «боротьба з режимом» народні обранці вирішують власні проблеми. Зрозуміло, що і Княжицький і Аваков мають відношення до згаданих телеканалів. Ба, більше, на «Еспрессо ТВ» керівником працює дружина Миколи Княжицького, тому тут все зрозуміло, чому останній так піклується – звісно ж не за Україну, а за матеріальний достаток своєї родини.

То й виходить, якщо Ти опозиціонер та маєш гроші, щоб замовити собі бійців майдану, можеш вирішити любе бізнесове питання. То невже ми такої Європи прагнемо…? 

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

 

 

Просмотров: 400 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: