Главная » 2014 » Январь » 22 » ОЛЕКСІЙ ГАРАНЬ – ЗАПРОДАНЕЦЬ УКРАЇНИ ЗА ПАРУ ТИСЯЧ НІМЕЦЬКИХ ЄВРОМАРОК
2:55 PM
ОЛЕКСІЙ ГАРАНЬ – ЗАПРОДАНЕЦЬ УКРАЇНИ ЗА ПАРУ ТИСЯЧ НІМЕЦЬКИХ ЄВРОМАРОК

ОЛЕКСІЙ ГАРАНЬ – ЗАПРОДАНЕЦЬ УКРАЇНИ ЗА ПАРУ ТИСЯЧ НІМЕЦЬКИХ ЄВРОМАРОК

 

За останні два місяці не маніпулював думкою українців хіба що лінивий, видаючи «на гора» резонансні інформаційні приводи. Схоже до цієї численної когорти спеціалістів вирішив долучитися і Директор Школи політичної аналітики Національного університету «Києво-Могилянська академія» Олексій Гарань.

Зазначимо, що політолог 20 січня дав не одну, а відразу дві прес-конференції. Першу – на «Обозревателе», другу – на ICTV. Лейтмотивом красномовних виступів політолога стала критика діючої влади, мовляв в Україні реалізується сценарій, «написаний в Кремлі» і далі в такому ж дусі… Нічого нового, в світлі останніх політичних подій абсолютно неоригінальний інформаційний привід. Критикувати – справа нехитра.

Цікаво інше – хто цього разу проплатив зазначені виступи політолога, який, як відомо, не відрізняється чіткою громадянською позицією? Як стало відомо серед журналістської братії, замовниками Гаранівських виступів були німецькі дипломати, зокрема, невідома громадськості жінка-дипломат, які й оплатили прес-конференцію на задану тему – по тисячі Євриків за кожну. Ось чому шикарний мерседес Е-класу з дипломатичними номерами D 00101 доставляв Гараня як на першу, так і на другу «пресуху». Ймовірно, безпосередньо у салоні лідера дойчеавтопрому Гарань й отримував «цінні» вказівки та кошти на «представницькі» витрати.

Саме тому напрошується інше питання: чи варто дослухатися до промов такого політолога-запроданця, який навіть у критичний для країни час думає про власний зиск та готовий маніпулювати думками співвітчизників за кілька євро. Чи це не зрада? Наразі констатуємо лише одне – не слід вірити всьому сказаному, історія все розставить на свої місця.

Соня Перова «Медиа Информатор»

Просмотров: 294 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: