Главная » 2014 » Январь » 13 » ОКРЕМІ ОПОЗИЦІОНЕРИ РАДІЮТЬ ПОБИТОМУ ЛУЦЕНКУ
12:29 PM
ОКРЕМІ ОПОЗИЦІОНЕРИ РАДІЮТЬ ПОБИТОМУ ЛУЦЕНКУ

ОКРЕМІ ОПОЗИЦІОНЕРИ РАДІЮТЬ ПОБИТОМУ ЛУЦЕНКУ

 

Побиття лідера так званої «Третьої української республіки» Юрія Луценка, яке сталось пізно ввечері в минулу п’ятницю під Києво-Святошинським судом, неоднозначно сприйнято в опозиційному таборі. На противагу співчуваючим, з’явилось чимало політиків та громадських активістів «Євромайдану», які зраділи новині про побиття Юрія Луценка.

Журналісти із власних джерел в опозиції зняли реакцію на цей інцидент та оприлюднили найбільш цікаві відгуки. Так, народний депутат України від фракції «Батьківщина» Арсеній Аваков у кулуарній розмові із Наливайченком та Мохником, коментуючи побиття Луценка заявив, що «так йому і треба. Бо це він цю систему укріпив і підняв, він міг її зламати, але не зламав, а використовував у своїх корисливих цілях для самозбагачення».

Аналогічну думку висловив «УДАРівець» Валентин Наливайченко, який серед співрозмовників зазначив, що «Юрій Луценко, більше того, Юлія Тимошенко могли зламати цю систему. Проте вона купила Печерський суд, який напередодні виборів президента України у 2009 році заборонив критикувати Прем’єр-міністра України, тобто особисто її», а це так зручно, коли вона була кандидатом в президенти. Доля має почуття гумору, потім саме цей печерський суд її  і посадив за грати.

Різко, висловився стосовно Луценка з Тимошенко і заступник голови ВО «Свобода» Андрій Мохник, який заявив, що «Тимошенко немає чого жалітись, а Луценко так само використовував «Беркут» у 2007 році проти нас».

Те що відбулося можна назвати фарсом, адже у 2009 році Юрій Віталійович особисто керував навчаннями «Беркуту» в Сімферополі та наголосив, що «Агресивних демонстрантів потрібно розганяти сльозогінним газом». До речі, навчання провели одразу після того, як Юлія Тимошенко у 2009-му заявила, що Віктор Ющенко та Партія Регіонів  готують масові акції протесту проти політики Уряду, яким, на той час, керувала ЮВТ.

«За що боролись, на те і напоролись».

Антонина Неизвестная Инцидент

Просмотров: 381 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: