Главная » 2014 » Февраль » 15 » Охоронець Яценюка шукає роботу
12:44 PM
Охоронець Яценюка шукає роботу

Охоронець Яценюка шукає роботу

 

Від 12 лютого почався відлік заснування нового політичного об’єднання – «Шрекі опозиції». Передбачається, що до нього увійдуть чисельні представники української опозиції, які мають намір відвідати відому харківську лікарню. Аби не наражатись на гостинність харків’ян, опозиційні гості Першої столиці повинні заздалегідь потурбуватись про власну зовнішню відповідність – обов’язковий зелений колір обличчя. В іншому випадку про «відповідність» потурбуються харків’яни.

Саме так сталось під час останнього візиту Арсена Яценюка до   Харкова. Щоправда, начебто рядова процедура «ідентифікації» викликала у Арсена Петровича несподіване обурення. Власними охоронцями! Двоє з них, що супроводжували Яценюка у Харкові та виконували свої обов’язки безпосередньо на місті події, були звільнені негайно. Проте, для опасливого Сені цього здалося замало. Доки він відтирав зеленку, в уяві малювались жахливі сцени: ось «надія української опозиції» потрапляє від нападу бойових воронів, а ось його переслідує зграя диких кішок! Чого вже казати про славнозвісну «кулю»! І все це – з вини та при повній бездіяльності керівника власної охорони!

Із «доблестю» Артема Власка під час служби в УБОЗі більш обізнані його колишні колеги. Проте, вже під час керівництва Власком особистою охороною Яценюка траплялось чимало прикрих «непорозумінь». Згадайте, наприклад, «конфіденційне» розпорядження з термінового придбання легкого бронежилету для лідера «Батьківщини». Вже наступного дня про «таємне» доручення судачила інтернет-спільнота. Ще і з коментарем самого Власка: мовляв, реальної загрози життю шефа немає, йдеться про інсценування псевдозамаху! Отже правду кажуть: іноді краще жувати, ніж розмовляти! Щоправда, у пошуку нового «тіла» Власку це вже, навряд, допоможе!     

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

 

Просмотров: 364 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: