Главная » 2014 » Январь » 25 » ОБЛАСНІ РАДИ ЦЕНТРУ, СХОДУ І ПІВДНЯ УКРАЇНИ – ПРОТИ БЕЗЛАДІВ І ТЕРОРИЗМУ
11:58 AM
ОБЛАСНІ РАДИ ЦЕНТРУ, СХОДУ І ПІВДНЯ УКРАЇНИ – ПРОТИ БЕЗЛАДІВ І ТЕРОРИЗМУ

ОБЛАСНІ РАДИ ЦЕНТРУ, СХОДУ І ПІВДНЯ УКРАЇНИ – ПРОТИ БЕЗЛАДІВ І ТЕРОРИЗМУ

 

На фоні масових антиконституційних проявів із захоплення адміністративних будівель облдержадміністрацій у Західній Україні, органи місцевого самоврядування, простіше кажучи – районні та обласні ради Центру, Сходу та Півдня України активно виступили із заявами щодо недопущення в державі проявів тероризму, фашизму та радикальних проявів.

Уже самі факти захоплення державних установ, як за новими, так і за будь якими цивілізованими законами, є кримінальними злочинами, які передбачають відповідні цілком реальні терміни.

Нищення державного майна, побиття співробітників правоохоронних органів, які охороняють держустанови, спалення документації – це також прояви погано прихованого за «благими» намірами відвертого тероризму. І тут уже мова не йде ні про  Схід чи Захід, разом чи окремо, владу чи опозицію – мова про людське здоров’я, життя і безпеку простих громадян, які продовжують працювати і не підтримують безладів.

Орієнтуємось на європейські цінності, прагнемо порядку і стабільності, хочемо жити у мирній процвітаючій країні? На вчорашньому вечірньому «шоу трьох» це було помітно. Адже на запитання, чи продовжити перемовини і врегулювати ситуацію, Майдан ствердно відповів «ТАК». Мабуть, такого «лідери» не очікували, тому й одразу ж запропонували «боротьбу», однак другий заклик підтримали радикали і маргінали, яким все рівно, де жити – чи у Буркіна-Фасо, чи в демократичній Україні.

Горе тим, хто штовхнув народ на провокації, розуму тим, хто його ще остаточно не втратив, здорового глузду усім, кому його зараз не вистачає. І тоді обов’язково і Схід і Захід будуть разом, у Соборній, незалежній Україні.

Просмотров: 390 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: