Главная » 2014 » Февраль » 7 » «Обєднана опозиція» черговий раз зрадила Євромайдан
11:18 AM
«Обєднана опозиція» черговий раз зрадила Євромайдан

«Обєднана опозиція» черговий раз зрадила Євромайдан

 

Один з видатних європейських письменників написав: «найгарячіші закутки у пеклі бережуть для тих, хто в часи змін стояв у стороні і нічого не робив». Зважаючи на поведінку останнім часом так званих лідерів об’єднаної опозиції, можна сказати, що вони вже мають абонемент на VIP-місця у царстві диявола.

Складається таке враження, що не свята трійця Яценюк, кличко і Тягнибок просто сіли і чекають, коли ж нарешті по центру Києва можна буд проїхати на авто. Ті, що називали себе серцем української революції, перестали робити будь-що зі списку необхідного для досягнення цілей мітингу. Ще у грудні минулого року вони виперлись на сцену Майдану Незалежності, за політизували громадський протест, придумали нові вимоги, розігріли народ, а тепер вдумливо дивляться в телевізор, наче на фільм Гая Річі, кінцівку якого неможливо прогнозувати.

Попередній абзац не є звичайним виливом емоцій, він випливає з подій і фактів, що відбулись нещодавно й відбуваються досі. Те, що опозиційні лідери більше не беруть безпосередньої участі в протестах є наслідком того, що їх ніхто не чекає на Майдані. Яценюк, Кличко та Тягнибок більше не мають ніякого впливу на перебіг акцій, не кажучи вже про контроль. Вони тепер не відстоюють погляди нікого, бо за їх спинами не має людей, бо їх нікому більше підтримувати, бо на фоні мітингу вони ніхто, а ім’я їм – зрадники! Адже не тільки діями можна зрадити когось, а й бездіяльністю можна встромити ножа у спину всім тим, кого ти нещодавно в мікрофон називав братами й сестрами. І якщо раніше лідери опозиції вели переговори від імені мітингувальників, то тепер у них коліна трусяться від їх імен. Хто зна, що може статись з Павліком Морозовим в батьківській хаті…

Останньою краплею дьогтю в бочку дьогтю стала поведінка ОО в парламенті. Якась частина людей сподівалась, що опозиція зможе домовитись з владою. Хіба що влада не піде на компроміс – заспокоювали себе наперед люди. Але сталося навпаки. В той час, як регіонали погодились на непростий, але все ж таки, діалог, їх опоненти заховали голову під крісла сесійної зали. Саме з-під Яценюк продовжував викрикувати щось незрозуміле. А від опозиції всі чекали дій, політичних дій. Проте жодного законопроекту, який би міг сприяти задоволенню вимог Майдану, жодним членом «Батьківщини», «УДАРу» чи «Свободи» зареєстровано не було. Жодного… 

Виходить, що поки одні люди протестують, інші – отримують бруківкою по голові, виконуючи службовий обов’язок, ще хтось намагається якимось чином заспокоїти, інший – підбурити народ, три поросятка Яцик, Клич і Тягник поховалися в свої хатки (не з соломи, звичайно) й чекають, коли ж кінець фільму урегулює за них всі проблемні питання.

Альона Кринична

 

 

Просмотров: 354 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: