Главная » 2014 » Январь » 18 » О. ТЯГНИБОК ВЖЕ САМ СОБІ СУПЕРЕЧИТЬ. ЧОГО НЕ ЗРОБИШ ЗАРАДИ ПІАРУ
12:41 PM
О. ТЯГНИБОК ВЖЕ САМ СОБІ СУПЕРЕЧИТЬ. ЧОГО НЕ ЗРОБИШ ЗАРАДИ ПІАРУ

О. ТЯГНИБОК ВЖЕ САМ СОБІ СУПЕРЕЧИТЬ. ЧОГО НЕ ЗРОБИШ ЗАРАДИ ПІАРУ

 

Різдвяні свята пролетіли швидко й непомітно і треба знову працювати. Кому на заводах, підприємствах, школах і лікарнях, а кому - над власним рейтингом, рейтингом партії, хай йому грець. Жага до влади кожного дня виїдає мозок кожного потенційного кандидата, омріяного кріслом головної посади країни. Кожен ладен на все і у будь якій формі заради втілення своєї мрії в реальність.

Опозиційні лідери вже не в змозі винайти нові ідеї з підняття Євромайдану на нову хвилю активних дій. Їх просто вже не сприймають як лідерів. Вони давно втратили віру і повагу в себе та свої неіснуючі політичні програми щодо виходу країни із кризи, як політичної, так і соціально-економічної.

Заїжджені промови та заклики до кращого життя з вимогами всіх розігнати вже нікого не цікавлять. Приємно, що народ почав трохи замислюватись над тим, що обирати треба не Іванова, Петрова, Василя або Миколу. Обирати треба програму, з якою хоче прийти до влади кандидат і за виконання якої він буде відповідати особисто. Тут пусті горлопанки вже не пройдуть.

Наразі партійним політтехнологам треба ламати голову не тільки новими ідеями з підняття рейтингу партії та її лідера, а й з виправлення помилок та нестиковок попередніх вимов, вимог, позиції та пропозицій. Так, «свободівці» занепокоїлись можливістю використання «опозиційними побратимами» протиріч між їх партійним статутом та фактичною діяльністю на Євромайдані. Самі у себе і не тільки, розгледіли наявну у власній передвиборчій програмі норму про заборону політичних страйків, що суперечить анонсованому лідерами опозиційних сил загальнонаціонального страйку. От халепа, ге…

«Краще гнати, ніж бути гнаним», тому «свободівська» прес-служба і політтехнологи з-під батога пана Кошулинського наразі відпрацьовують свій хліб підготовкою варіантів коментарів для преси, у разі недвозначних питань «провокаторів» від ЗМІ.

Що не кажіть, а все ж таки вчаться політтехнологи, хоч і на своїх же помилках. І рівень проведення компаній зростає. Прикро інше. Політики не прагнуть до професійного самовдосконалення. Просто не розуміють і не мають жодного бажання визнати необхідність такого поняття.

Юрій Гольденберг Инцидент

Просмотров: 316 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: