Главная » 2014 » Февраль » 14 » О.ТЯГНИБОК НЕ ЗНАЄ ЯК БОРОТИСЬ З «ПРАВИМ СЕКТОРОМ»
3:21 PM
О.ТЯГНИБОК НЕ ЗНАЄ ЯК БОРОТИСЬ З «ПРАВИМ СЕКТОРОМ»

О.ТЯГНИБОК НЕ ЗНАЄ ЯК БОРОТИСЬ З «ПРАВИМ СЕКТОРОМ»

 

Представники керівного складу ВО «Свобода» та «Правого сектору» знову «б’ють горшки» та не можуть домовитись між собою. Черговому загостренню відносин сприяла конкуренція за сфери впливу, а саме через контроль за надходженням продуктів, бронежилетів, одягу, касок тощо. При цьому, наслідки таких конфліктів часто переростають у фізичні сутички між представниками вказаних організацій на Євромайдані. 

Яскравим прикладом може слугувати конфлікт між активістами ВО «Свобода» та представниками організації «УНА-УНСО» (входить до неформального об’єднання «Правий сектор»), які напередодні, а саме 9 лютого п.р., влаштували справжню битву за Український дім. Намагаючись встановити одноосібний контроль у будівлі, численна громада «УНА-УНСО», озброївшись щитами та палицями, намагалася витіснити «свободівців» з Українського дому. Проте, останнім вдалося відстояти своє перебування у будівлі шляхом залучення додаткових сил своїх прихильників. Але без жертв не обійшлось, близько десяти осіб були доставлені у районні лікарні м.Києва із травмами різного ступеня тяжкості.

Така поведінка представників «Правого сектору» пов’язана, зокрема, із побоюванням того, що лідери ВО «Свобода» напередодні закінчення терміну щодо амністії здійснять заходи із звільнення частини захоплених будівель, що, нажаль, до планів «Правого сектору» не входить. 

Разом з тим, лідер ВО «Свобода» О.Тягнибок зазначені події із невідомих причин не коментує. Тому можемо очікувати продовження таких протистоянь у майбутньому. Тільки ж ціною тому може стати ще одне (а може й не одне) людське життя.

Юрій Гольденберг

 

 

Просмотров: 380 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: