Главная » 2014 » Январь » 24 » О. ТЯГНИБОК І В. КЛИЧКО – ЗАПРОДАНЦІ МАЙДАНУ
12:44 PM
О. ТЯГНИБОК І В. КЛИЧКО – ЗАПРОДАНЦІ МАЙДАНУ

О. ТЯГНИБОК І В. КЛИЧКО – ЗАПРОДАНЦІ МАЙДАНУ

 

Опозиційні політтехнологи вже не знають яким ще чином спровокувати і підняти народ на Євромайдан. Та схоже, що це вже й не дуже потрібно. Судячи з того, що нині діється на центральних вулицях столиці та яким чином це висвітлюється в ЗМІ, можна прийти до висновку, що Євромайдан, як театр політичних дій, себе повністю виснажив.Наразі Майдан заполонили підлітки, яким тільки і потрібно викласти свої «безбашені» фотки в неті з підписами, на кшталт: «я на війні», «тримай мусор коктейлю», «я герой – менти лайно». Нас же, у свій час, вистачало лише на ігри в козаки – розбійники. 

Останні події показали, що наразі опозиціонери трохи вщухли зі своїми закликами та незрозумілими лозунгами. Схоже, що нині все перейшло у іншу площину, на інший рівень. Наразі опозиційні сили розуміють подальшу абсурдність існування Євромайдану. Тому найспритніші з них вже давно були готові проводити «торги» з діючою владою для обговорення можливих шляхів таких собі компромісів між опозицією і владою. В таких ситуаціях в котре підкреслюється ментальність нашого народу. Пану Кличку достатньо було отримати «добро» на можливість очолити Київ. Що ж до національного патріота Тягнибока, тут ще простіше – банальна кругленька сума у 50 американських лямів перевернула світосприйняття останнього з ніг на голову. Тепер вони не просто впевнені, вони абсолютно переконані у приреченості Євромайдану.

Проте, ніщо у нашому житті не сховаєш від пронирливих вух та очей братів по цеху. Представники «батьківщини» дуже образились про те, що їх забули на цьому святі роздачі тортів та пряників. Пан Кучерук взагалі назвав їх запроданцями. 

Взагалі ж, дуже цікаво та комічно поспостерігати зі сторони, на що ладні хитруни, коли їх самих «кидають» такі ж брати, як вони.

Альона Кринична
Просмотров: 377 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: