Главная » 2014 » Январь » 19 » Нові схеми «грошей Тягнибока»
3:49 PM
Нові схеми «грошей Тягнибока»

Нові схеми «грошей Тягнибока»

 

«Кому війна, а кому мати рідна». Педантичне слідування цьому принципу приносило чималі дивіденди «підприємцям» всіх часів та народів. Тверде переконання в тому, що «гроші не пахнуть» робило шлях до особистого збагачення безхмарним та приємним.

Щоправда, вживання дієслів «приносило» та «робило» у минулому часі не досить справедливо у відношенні до «революційних скоробагатьків» сьогодення. Цивілізаційний  досвід далеко не для всіх сучасників обернувся набуттям гуманізму.

Тем більш дивною (м’яко кажучи!) є демонстрація накопичення «жирових відкладень» ідеологами - «гуманістами»  революції «листопада 13-го». Виявляється, підняти власні дивіденди –іміджеві та фінансові – вирішив один з трьох революційних ідеологів майдану Олег Тягнибок.  Поки у Києві  майданна масовка, хизуючись наліпками «Я тут не за гроші!», виспівує єврореволюцію, у славному Львові збирається до купи майданний спадок Тягнибока. 

Виявляється, у Львівській філії банку «Агриколь» працює чарівна жіночка Зоряна – давня зазноба нашого революціонера-євроінтегратора. Саме вона займається переказами  майданних грошей на картки, оформлені на третіх осіб . Фінтранші, накопичені на карткових рахунках, мають приємно порадувати пана Тягнибока під час відвідання славного міста Львова (і чарівної панночки, звісно)!

Отже, «кому революція, а кому мати рідна». Так що тусіть на майдані ті, хто «не за гроші»: Олежка Тягнибок має знати у обличчя своїх благодійників!

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

Просмотров: 355 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: