Главная » 2014 » Январь » 8 » НІМЕЦЬКІ ЄВРЕЇ У 30Х ТАКОЖ ПОБЛАЖЛИВО СТАВИЛИСЬ ДО ГІТЛЕРА
10:48 AM
НІМЕЦЬКІ ЄВРЕЇ У 30Х ТАКОЖ ПОБЛАЖЛИВО СТАВИЛИСЬ ДО ГІТЛЕРА

НІМЕЦЬКІ ЄВРЕЇ У 30Х ТАКОЖ ПОБЛАЖЛИВО СТАВИЛИСЬ ДО ГІТЛЕРА

 

Що таке патріотизм, націоналізм та нацизм? Поняття різні, але в останні роки певні політичні особи намагаються стерти грань між ними, аби приховати свої справжні політичні погляди.

Якщо коротко, то патріотами називають тих людей, які попри все люблять свою рідну країну. Націоналісти – та сама любов до батьківщини, але більш фанатична. Риса, яка вирізняє нацистів – агресія до усіх, хто не розділяє їх погляди. При цьому, вони вороже ставляться як до інших національностей та й до своїх співгромадян, які мають інакші політичні переконання.

До чого я веду? Вчора мав «радість» стати свідком «смолоскипної ходи» на честь дня народження Бандери, яку організовувала ВО «Свобода». Під керівництвом Олега Тягнибока молодики з масками на обличчях, нашивками кельтського хреста та «14\88», щитами та палаючими факелами вирушили на головну площу країни. Це мало досить моторошний вигляд. Я не говорю про те, що зовні ця хода більше нагадувала парад у фашистській Німеччині, на цю паралель навели її учасники.

Молодики не були на підпитку та цілком усвідомлювали свої слова. Попри мене пройшла компанія молодих людей, які продовжували святкувати Новий рік, учасники ходи з криками «Слава Україні!» закликали усіх приєднатись до них. Вищеназвана компанія відповіла, що поспішає продовжити святкування і, м’яко кажучи, не бажає витрачати свій час на подібні заходи.

Ось тут і почалось найцікавіше. Від натовпу факельної ходи від’єдналося близько десяти молодиків, які з криками «Срані жиди, ми вам покажемо свято!» рушили до компанії. Певно, якби не «старші поводирі» цієї факельної ходи, які вчасно наказали повернутись фанатикам до строю, – компанія б явно пожалкувала про свої слова.

Це мене відверто налякало. Хто бачив кінофільм «Список Шиндлера», зрозуміє, про що я. У тогочасній Німеччині все починалося з аналогічних подій. Спершу була агітація та марші. До цього ніхто не ставився надто серйозно та не бачив загрози. Потім почалися погроми та зачистки, репресії та розстріли. Про що це я?

Молодики, які викрикували «Срані жиди, ми вам покажемо свято!» якраз доводять те, що усі, хто не з ними – той проти них. А хто проти них – той ворог, а ворог має бути знищений. Ну а той факт, що до людей одразу начепили слово «жиди», доводить те, що вже є мінімум одна нація, яка апріорі є ворогом для «Свободи».

Юрій Гольденберг Инцидент

Просмотров: 272 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: