Главная » 2014 » Январь » 23 » НАТО розглядає балканський варіант для України
12:48 PM
НАТО розглядає балканський варіант для України

НАТО розглядає балканський варіант для України

 

В лютому 2014 року Україну відвідає «велика натівська шишка» - Президент Парламентської асамблеї НАТО Х.Бейлі. Офіційний візит Бейлі 10-11 лютого має досить прогнозовану програму. Зустрічі «ввічливості», прес-конференції, балачки про загальносвітову стурбованість через Майдан. В цілому нічого нового.

Але візит Бейлі має й іншу сторону – неофіційну. Він вже домовився зустрітись у неформальній обстановці з Яценюком та іншими опозиційними лідерами. Усіма й одночасно. Бейлі заслуховуватиме доповіді про виконану й невиконану роботу, причини її невиконання. Ця неформальна нарада запланована на 11 лютого. Місце й час – тримається у суворій таємниці.

Лідери Майдану та пан Бейлі обговорюватимуть нові методи боротьби з владою. Точніше кажучи, Бейлі буде ділитися досвідом, як у 90-х НАТО провело кампанію на Балканах. Коли талановито зредагована акція призвела до тисяч людських жертв.

Єгипетський, Сирійській та Турецький сценарії на теренах України почали давати збої. Хвиля суспільного невдоволення не набула очікуваного розмаху. Час запровадити сценарій, який був реалізований на Балканах. Громадянська війна. Розкол країни. Розкол суспільства. Миротворці та товстий шар людської крові. Ось програма, яка буде запропонована нашим недолугим лідерам 11 лютого.

Після цього, День соборності та перші серйозні сутички – будуть здаватись легкою ранковою зарядкою.

Леонтій Дробінко «Дело революции»

Просмотров: 381 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: