Главная » 2014 » Январь » 22 » Найближчим часом Кличко у Харків не поїде
3:16 PM
Найближчим часом Кличко у Харків не поїде

Найближчим часом Кличко у Харків не поїде

 

Плани помінялися. Кличко відмінив заплановану раніше поїздку до Харкова, під час якої мали відбутися ряд зустрічей та виступів перед потенційними виборцями та активістами партії на Харківському Майдані та місцевому телебаченні. Крім того, розглядалася можливість про зустріч з Юлією Тимошенко. Проте, зважаючи на останні політичні події, в робочий графік політика були внесені значні корективи.

Воно й зрозуміло, адже, зважаючи на події 19 січня, не в інтересах політика виїжджати на такі далекі відстані, а тим більше до Юлії Володимирівни.

Проголошений Майданом одноосібним лідером спротиву, наразі Кличко уявив себе месією та активно вживається в нову для себе роль. Майдан визначив, що саме Кличко має розрубати «Гордіїв вузол» та привести народ до перемоги. Гордий від своєї значимості, Кличко взяв на себе відповідальність приймати рішення не лише за народ, а й за опозицію в цілому, чим остаточно ввів в «ступор» Яценюка з Тягнибоком, хоча, правду кажучи, на Тягнибока й так ніхто не зважав.

Нагадаємо, 19 січня Кличко їздив до Межигір’я, щоб зустрітися з Віктором Януковичем. Після повернення Віталій Кличко підтвердив згоду Президента України на участь у загальнонаціональному круглому столі. Про що і заявив в ефірі Hromadske.tv.

Розуміючи, що «все пропало», Арсеній Петрович не втрачає надії та чекає слушної нагоди, щоб перехопити лідерство в свої руки.

Яценюк навіть готовий висунути більш м’які вимоги владі і піти на значні поступки. Чого не зробиш заради задоволення власних політичних амбіцій? Так, всупереч своїй публічній позиції, Яценюк не бачить трагедії у прийнятті ВР 16 січня низки скандальних законів. Він констатує, що аналогічні законодавчі обмеження також існують у ряді провідних країн ЄС.

Прикро, що за великим рахунком, політикам немає діла ні до людей, ні до їх вимог, адже головне – задовольнити власні інтереси та вдало пропіаритися заради майбутніх електоральних дивідендів.

Александр Грин "Політична Україна"

Просмотров: 368 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: