Главная » 2014 » Февраль » 6 » НА ЗУСТРІЧІ З ПОСЛОМ НІМЕЧЧИНИ ЛУЦЕНКО ЗНОВ НАПИВСЯ
10:43 AM
НА ЗУСТРІЧІ З ПОСЛОМ НІМЕЧЧИНИ ЛУЦЕНКО ЗНОВ НАПИВСЯ

НА ЗУСТРІЧІ З ПОСЛОМ НІМЕЧЧИНИ ЛУЦЕНКО ЗНОВ НАПИВСЯ

 

Ввечері четвертого лютого відбулась неофіційна зустріч Юрія Луценка з послом Німеччини в Україні Крістофом Вайлєм». Крапкою наприкінці речення формат прийнятного для громадськості повідомлення обмежується. Власне, як і припущення про «дипломатичний» характер зустрічі.

Участь у вечері САМОГО Юрія Луценка дозволяє передбачити її фінал із 100-відсотковою вірогідністю. Майже місяць тому українська та світова спільнота мала нагоду ознайомитись з особливостями «дипломатії від Луценка». Власу «ораторську майстерність» Юрій Віталійович продемонстрував після оголошення судового рішення по справі «Васильківських терористів». Відео, що з’явилось у Мережі, цінителі непротокольних імпровізацій Луценка заїздили «до дірок». 

Гучному «успіху» Юрій Віталійович зобов’язаний не тільки демонстрацією «витонченої» словесності у стилі «пі…». Як згодом з’ясувалося, «крила» опозиційному оратору надав бокал-другій вина, який він «пропустив» під час «протокольної зустрічі з Послом Німеччини  в Україні Крістофом Вайлєм». Саме так прокоментувала дивну поведінку Луценка його дружина – пані Ірина Луценко.

Щоправда, переконати світову і вітчизняну спільноту у «тверезості політичних поглядів» Юрія Віталійовича тоді так і не вдалося. Вочевидь, «дипломатія» від подружжя Луценків не знайшла особливої прихильності і самого німецького посла – жодних коментарів з його боку не пролунало. 

Так що «сором’язливість» обох сторін в оприлюднені «результатів зустрічі» цілком виправдана!   

Катерина Журавльова, "Аргумент

Просмотров: 405 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: