Главная » 2014 » Февраль » 13 » На Майдані готують і озброюють бойовиків. «Мирний протест» триває?
10:54 AM
На Майдані готують і озброюють бойовиків. «Мирний протест» триває?

На Майдані готують і озброюють бойовиків. «Мирний протест» триває?

 

Після недільного Віче «мирний» Майдан активно набирає людей в свої загони народної Самооборони. Процес всеукраїнської мобілізації триває – Майдан переходить на «військове положення» та розбивається на «бойові» сотні. Формування загонів повинно завершитись до 15 лютого – дати, коли закінчується термін виконання закону про амністію, який опозиція відмовилася виконувати. 

Чисельність «сотенних» загонів на Майдані збільшується з кожним днем. «Сотні» «Свободи» та «Правий сектор», входять до Самооборони лише формально, адже в першу чергу вони виконують накази свого «безпосереднього» керівництва. 

«Свободівці» привели свої сотні у повну «бойову готовність» одними з перших. Партія разом з «молодіжкою» негайно створила три постійно діючі підрозділи загальною чисельністю до 300 осіб. 

Підозріло активізувалися і «затяті» конкуренти нацистів – екстремісти «Правого сектору». Радикали почали формування нового «бойового загону» під назвою «Руський легіон», до якого повинні увійти громадяни РФ, які постійно або тимчасово перебувають на території України. Процес комплектування «Руського легіону» контролює Олег Голтвянський.

Загони Самооборони екіпіруються «з ніг до голови». Їх забезпечують «всім необхідним» – формою, бронежилетами, кийками, щитами. Інструктори Самооборони регулярно проводять з «бійцями» тактичні навчання, які проходять як у приміщеннях, так і на вулиці. 

За негласною вказівкою Ради Самооборони оголошено «гонку на озброєння». Керівництво та координатори «сотень» крім «повного обмундирування» мають забезпечити своїх «бійців» травматичною зброєю. Рекомендовано закуповувати «травмати» «Макарова», оскільки їх при бажанні можна легко переробити на «вогнестріли». Крім поточних питань по екіпіровці, на нарадах за зачиненими дверима, також обговорюються «таємні» питання придбання ручних гранат та набоїв до «Калаша» калібром 5.45 мм. 

Страшно навіть уявити, чим для України може закінчитися «мирний протест Майдану, наразі «різношерстний» натовп створює незаконне озброєне формування з елементами екстремізму і сепаратизму. Схоже майданівські миротворці вирішили остаточно перетнути межу, наближаючись впритул до громадянської війни на догоду нереалізованим амбіціям політиків. Останні, схоже, не збираються зупинятися ні перед чим, продовжують наражати українців на кулі та прокладати собі дорогу до влади їх життями. Чи не зависока ціна?

Спартак Сергієвич, "Український дисидент”

Просмотров: 393 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: