Главная » 2014 » Январь » 28 » На “Євромайдані” розпочалися криваві масові бійки
12:02 PM
На “Євромайдані” розпочалися криваві масові бійки

На "Євромайдані” розпочалися криваві масові бійки

 

Нещодавно стало відомо про загострення ситуації між окремими угрупованнями протестувальників.

Після захоплення активістами організації «Спільна Справа» будівлі Міністерства юстиції України, з їх керівником - Олександром Данилюком намагалися налагодити діалог представники опозиційних сил. Про те, останній відмовляється вести перемовини з представниками опозиції, а також не пояснює мети захоплення адмінбудівлі.

Наразі серед прихильників партії «Свобода» поширюється інформація щодо можливого силового захоплення адмінбудівлі Мінюсту, яку займає Данилюк з активістами, в разі його відмови співпрацювати з лідерами опозиції.

До акції звільнення будівлі від мародерів Олег Тягнибок залучив депутатів Мохника і Іллєнка, а Арсеній Яценюк дав відповідну команду Пашинському. Подейкують, що Віталій Кличко особисто намагався вмовити Данилюка припинити захоплювати будівлі держустанов, але не був почутий.

Отже, маємо ситуацію, коли опозиційна трійка лідерів має або продемонструвати, що вони можуть впливати на Швондерів–розбишак з Майдану, або йти геть у політичне небуття, адже переговори влада веде з ними, як з лідерами. Розборки і бійки між активістами вже мають місце, але тепер цей процес набуває масовий характер. Побачимо, як впораються лідери з «мирними» мітенгувальниками «Правого сектору» і «Спільної справи». Вирішується не тільки майбутнє Кличка, Яценюка і Тягнибока, а всієї України.

Спартак Сергієвич, "Украинский диссидент

Просмотров: 377 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: