Главная » 2014 » Февраль » 14 » МРІ ТА «ВІДРОДЖЕННЯ» ПРОДОВЖУЮТЬ ЕКСПОРТ ДЕМОКРАТІЇ В УКРАЇНУ
3:15 PM
МРІ ТА «ВІДРОДЖЕННЯ» ПРОДОВЖУЮТЬ ЕКСПОРТ ДЕМОКРАТІЇ В УКРАЇНУ

МРІ ТА «ВІДРОДЖЕННЯ» ПРОДОВЖУЮТЬ ЕКСПОРТ ДЕМОКРАТІЇ В УКРАЇНУ

 

На минулих вихідних в Київському НСК «Олімпійський»  відбувся «Форум громадських організацій», організований грандовим фондом «Відродження», українське представництво якого очолює Є.Бистрицький. Тематика майстер-класів, запропонована учасникам форуму, користується особливим попитом у революційному сьогоденні: роль громадських організацій у реформуванні центральних і місцевих органів влади в Україні; засоби залучення до масових акцій протесту якнайбільшої кількості українських громадян; забезпечення охорони масових заходів  та протидія правоохоронцям під час акцій. 

Нагадаю, що місяць тому у столиці Польщі відбулась міжнародна конференція, присвячена «аналізу демократичних завоювань на пострадянському просторі». Вітчизняними делегатами виступав все той же керівник українського представництва «Відродження». Вочевидь, проведений «Форум» став наглядною демонстрацією освоєння польського гранду місцевими «демократами». 

Доречи, свою «небайдужість» до українських «демократичних завоювань» останнім часом демонструють і в Міжнародному республіканському інституті США в Україні (МРІ). До проведення досліджень «тенденцій розвитку суспільно-політичної обстановки в Україні» МРІ планують залучити … литовську приватну аналітичну компанію «Baltic Surveys». Іще цікавіше – з результатами досліджень ознайомлюватимуться представники українських опозиційних сил «Удару» та «Свободи».

Альона Кринична

 

Просмотров: 415 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: