Главная » 2014 » Январь » 22 » Молода «Свобода» та правий сектор планують підпали будинків суду
3:00 PM
Молода «Свобода» та правий сектор планують підпали будинків суду

Молода «Свобода» та правий сектор планують підпали будинків суду

 

Те, що коїться сьогодні в центрі нашої столиці, нагадує агонію помираючого. Опозиційна трійка не може встановити контроль над Євромайданівцями. Усі дії не мають жодного натяку на злагодженість. Кожен щось вимагає, до чогось закликає, щось провокує, однак результат з цього трагічний - з 19 січня у столиці дійсно масові заворушення.

Здичавілим радикальним молодикам неодмінно потрібно активно грітись. Найближчі до центральних вулиць міста магазини здійснюють потрійний виторг горілчаних напоїв. Тож, вгамувати або очолити підігрітий натовп буде не просто.

З іншого боку молодь, яку щедро фінансують іноземні демократи затори за участь у масових заворушеннях, не сильно переймається патріотичністю настроїв тієї чи іншої сторони. «Ультрас» завжди були не проти розім’яти м’язи на центральних вулицях міста. Тож, коли пан Тягнибок почав активно вимагати від своїх підлеглих однопартійців пролиття крові, його одразу підтримали. Для вказаних провокацій були обрані будівлі судів. Благо, досвіду смолоскипних піротехніків у «свободівців» хоч відбавляй. І все це не просто. Креативність ідеї полягає у наданні можливості Заходу для введення санкцій щодо України і української влади після найменшого кровопролиття.

Схоже, жага до влади затьмарила очі і мозок усім. Заради влади нелюди, які підштовхують до агресії лідери опозиції, ладні на кровопролиття і масові заворушення, підставляючи під кримінально карані діяння своїх же друзів і братів. До чого ж вони дійдуть в результаті і чим завершиться така євроінтеграція? Далеко не арабська і далеко не весна тепер в Україні?

Леонтій Дробінко «Дело революции»

Просмотров: 347 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: