Главная » 2014 » Январь » 27 » МАЙДАНІВСЬКА ПРОФІЛАКТИКА ХВОРОБ
1:15 PM
МАЙДАНІВСЬКА ПРОФІЛАКТИКА ХВОРОБ

МАЙДАНІВСЬКА ПРОФІЛАКТИКА ХВОРОБ

 

Майже цілий день новини на всіх телеканалах висвітлюють події на вулиці Грушевського та Майдані Незалежності. Окрім мітингуючих, що з «коктейлями Молотова» стверджують про свій мирний мітинг, регулярно показують героїчних «польових лікарів», що надають виключно медичну допомогу та не приймають участі у нападах на працівників міліції. 

Які ж ще функції вони виконують? Підносять каміння та кийки, надають допомогу виключно екстремістам і жодного разу не надали допомогу працівнику МВС.

Проте, навіть ці факти не так шокують, як факт розповсюдження ними наркотичних засобів. В останні дні так звані «польові лікарі» поширюють серед мітингарів червоні таблетки в прозорих упаковках, які начебто виконують профілактичну дію від застудних захворювань.  Насправді ці таблетки являються наркотичним засобом ЛСД. Кому це потрібно? Звичайні люди, самі цього не розуміючи приймають потужний наркотичний захист, який може не тільки штовхати їх на непомірковані кроки, а становити величезну небезпеку для серцево-судинної системи організму людини! 

До речі, активно наркотичні засоби на «Євромайдані» приймають вже не перший місяць, оскільки правоохоронці, які б могли засудити та завадити вживанню й розповсюдженню таких засобів на «Євромайдані» відсутні. Може саме тому мітингуючим здається, що їхні дії мирні. Може вони під так званим кайфом? 

До речі, «Євромайдан» є найбільшим споживачем наркотичних засобів та алкогольних напоїв у Києві. Сумно.

Макс Шаловський, "Украинский выбор

 

Просмотров: 358 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: