Главная » 2014 » Февраль » 10 » Майдан здувся. Брехня Луценка не допомогла
12:46 PM
Майдан здувся. Брехня Луценка не допомогла

Майдан здувся. Брехня Луценка не допомогла

 

Із тижня в тиждень, місяць за місяцем лідери об’єднаної опозиції збирають людей на Майдані Незалежності в м.Києві. Кожний раз збираючись на Майдані, люди очікують від спікерів відповіді: «що робити далі?», «якого курсу притримуватись?» і т.ін. Але в своїх промовистих речах оратори уже в котрий раз нічого путнього так і не розповіли. Окрім красномовної фрази «перезавантаження влади», дієвих шляхів виходу з кризи ніхто так і не запропонував.

Що ж, сподіватимемось, що сьогоднішнє віче буде знаковим для наших лідерів. Незважаючи на всі промовисті заклики горе –політиків, центральна площа столиці сьогодні так і не була заповнена навіть на чверть. Більшість присутніх біля сцени – це приїжджі з західних областей України, які проживають в наметах, а також представники воєнізованого формування під гучною назвою «Майданівська самооборона», котрі на деякий час зняли свої маски та відложили кийки.

Як би це прикро не звучало для лідерів опозиції, але мешканців столиці сьогодні на Майдані «вдень-з вогнем не знайдеш». І це зрозуміло. Кияни, котрі вважались потенційним проопозиційним електоратом, вже давно зневірились в дієвості лідерів опозиційних сил, а їх палкі промови: «гроша ламаного не варті». До того ж той безлад, який зараз твориться у столиці міста, до якого причетні також опозиційні політки, влаштовує тільки приїжджих варварів, а не корінних мешканців столиці у яких серце кров’ю обливається, спостерігаючи як нищиться серце міста.

Прекрасна весняна погода не змогла сьогодні зібрати киян на задовго анонсований захід. Навіть коли стояли люти морози, людей на віче збиралось більше ніж сьогодні. Як би зі сцени Майдану промовистий оратор не переконував натовп, що сьогодні тут зібралось 10-20 тисяч людей, а в своїй палкій промові Юрій Луценко запевняв присутніх про 100 тисячний мітинг, виглядає все це суцільною брехнею. Насправді здоровий глузд та власні очі підказують, що послухати опозиціонерів прийшло не більше 3 - 4 тисяч.  Як би камери 5 каналу не переконували глядачів щодо масовості заходу, адже ракурс зйомки оператори вдало взяли з боку, вид зверху на натовп представляє собою жалюгідну картину. Якщо біля сцени глядачі більш менш згуртувалися купно, то на периферії між зіваками спостерігаються великі прогалини, в які можна розмістити навіть автівку.

Що ж політика - це суцільна брехня. А наші горе лідери так звикли брехати з трибун парламенту та сцен майдану, що вже й самі не відрізняють де правда, а де брехня. А можливо самі себе хочуть переконати, що протест триває, люди приходять їх послухати і вони комусь ще потрібні… Не віриться, як не переконуй сам себе, бо статистика підказує протилежне!

Сергій Поличевський, "Политический герменевт”

Просмотров: 342 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: