Главная » 2014 » Январь » 27 » Майдан у пошуках лідера
1:44 PM
Майдан у пошуках лідера

Майдан у пошуках лідера

 

За інформацією, що була поширена в соціальних мережах кіровоградськими активістами, які перебувають на «Євромайдані» в м.Києві, серед мітингувальників назріває невдоволення існуючою ситуацією. Більшість активних учасників розчарувалися у В.Кличку, А.Яценюку, О.Тягнибоку та інших представниках опозиційних партій. За їхніми словами на даний момент існує необхідність термінового «пошуку нового лідера». Того, який поведе усіх за собою, а не буде потайки рахувати свої збитки чи прибутки від волевиявлення народу.

У зв’язку з такою проблемою, голови громадянських організацій, які входять до ГО «Всеукраїнське об’єднання Майдан», проводять відповідні переговори щодо обрання єдиного лідера, насамперед розглядаючи кандидатури Ю.Луценка та П.Порошенка, які вже надали свою згоду, адже вони підтримують екстремістські настрої мітингуючих.

Представники громадських організацій переконанні, що в разі появи нової харизматичної особистості, вона отримає практично стовідсоткову підтримку опозиційного електорату та підтримку представників іноземних держав.

Проте на разі вирішення цього питання залишається дуже важкою справою. Адже немає нормальних кандидатів. Порошенко є звичайним зрадником. Луценко залишається п’яницею та досить часто втрачає голову.  Кличко, Яценюк та Тягнибок зганьбили довіру народу та стали запроданцями влади. Нажаль в Україні немає з кого обирати нового лідера.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

 

Просмотров: 392 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: