Главная » 2014 » Февраль » 7 » «МАЙДАН» ГОТУЄ ДЕРЖАВНИМ СЛУЖБОВЦЯМ «НІЧ ДОВГИХ НОЖІВ»
11:14 AM
«МАЙДАН» ГОТУЄ ДЕРЖАВНИМ СЛУЖБОВЦЯМ «НІЧ ДОВГИХ НОЖІВ»

«МАЙДАН» ГОТУЄ ДЕРЖАВНИМ СЛУЖБОВЦЯМ «НІЧ ДОВГИХ НОЖІВ»

 

Громадяни, які незгодні із політикою влади та вийшли на мирний протест, мають повне право на вираз власної думки, без жодних переслідувань за це з боку силових структур – це є беззаперечною істиною, прописаною у цілій низці законів і з цим правилом мають рахуватися усі.

Однак, слід також зважати і на те, що як мінімум половина країни підтримує чинну владу, і з цими людьми потрібно рахуватися не менше, ніж з прихильниками опозиції.

І вже зовсім інша справа, коли нібито мирні протестувальники дістають зброю і ставлять країну на межу громадянської війни! Коли протест перетворюється на мародерство, хвилю насилля, яка зметає всіх, навіть не причасних до протистояння… Слід також зважати і на те, що як мінімум половина країни підтримує чинну владу, і з цими людьми потрібно рахуватися не менше, ніж з прихильниками опозиції.

Більше того, дії т.зв. «радикального крила» мітингуючих дискредитують саму ідею демократичних перетворень в країні. Ну яку реакцію у громади та правоохоронців мають викликати, наприклад, дії козака – характерника Максима Самотія, який штурмував КМДА, кидав «коктейлі Молотова» на Грушевського, а від недавна готує замах на Віктора Януковича та членів його родини? Так само, Максимові однодумці готуються вломитися до осель державних службовців ОДА, РДА, Міністерств та відомств аби «підняти на ножі поплічників режиму».

Чи має розповсюджуватися амністія на таких «героїв»? Чи може опозиція й громадські активісти все ж таки зрозуміють, що радикалізм – це не просто злочин проти власних співвітчизників, це ще й шлях у безодню громадянської війни. І з кожним днем існування у таборі опозиційників таких «Максимів», Україна робить на цьому шляху черговий крок.

Юрій Гольденберг

 

 

Просмотров: 369 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: