Главная » 2014 » Февраль » 11 » Луценко пнеться в лідери Майдану
11:52 AM
Луценко пнеться в лідери Майдану

Луценко пнеться в лідери Майдану

 

Лідер громадського руху «Третя Українська Республіка» Юрій Луценко, розчарувавшись у трійці головних «євроінтеграторів» Віталії Кличку, Олегу Тягнибоку та Арсенію Яценюку, вирішив почати власну політичну гру. 

Однак, самостійну гру екс-міністра внутрішніх справ по-іншому як утоплення лідерів опозиції – не назвеш. Але все по-порядку.

Найбільшу революційну та інформаційну активність Юрій Віталійович став проявляти після початку переговорів опозиціонерів з владою щодо врегулювання політичної кризи в країні. Приводом цьому стало не включення лідера «ТУРу» до переговорного процесу та образа на опозиціонерів за поступки владі, коли, на його думку, перемога щодо повного повалення неугодного режиму була не за горами. Розходження ідей та методів Луценка з лідерами опозиції щодо ходу революції й призвело до його відмежування від опозиціонерів та показушного підтримання радикальних дій екстремістів.

Парадоксально, але факт – радикально налаштована молодь, яка також не бачить сенсу у переговорах з владою, визвалась підтримувати запального екс-міністра, який після дворічної відсидки в колонії, спить та бачить як покарати своїх образників. Допомагати ж Юрію Луценку у втіленні його мрій визвався ніхто інший, як старий апаратний інтригант Роман Безсмертний. Саме Безсмертний провівши переговори з лідерами Народного Руху України В.Куйбідою, Конгресу українських націоналістів С.Брацюнею, Української республіканської партії С.Джерджом, Української платформи «Собор» П.Жебрівським, Республіканської Християнської партії М.Поровським переконав останніх орієнтувати діяльність своїх громадсько-політичних структур на Юрія Віталійовича. 

Крім того, як це не дивно звучить, саме Роман Безсмертний, аби збільшити кількість прихильників Юрія Віталійовича, використовуючи свої дипломатичні зв’язки організував переправу через місто Коктебель у Криму до України нелегалів з мусульманських країн (переважно арабів). Саме ці особи, перетнувши державний кордон та потрапивши до Києва, зі сторони Луценка братимуть участь в акціях, які спрямовані на дестабілізацію ситуації в Україні.

Відразу виникає логічне запитання – який може бути лідер, навіть того самого Майдану, з неадекватного п’яниці, екс-міліціянта Луценка?! Як це не образливо звучить, але після звільнення з в’язниці Юрій Віталійович, згадуючи свої алкогольні подорожі до Німеччини, ледь не кожного дня наливається спиртним з Послом Німеччини в Україні… Як на мене, діагноз очевидний – алкоголічний хаос в голові Луценка призведе небачених наслідків.

Може доцільніше і безпечніше злітати Луценку ще один раз до Франкфурту?…

Надійка Фрідман

 

Просмотров: 372 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: