Главная » 2014 » Февраль » 8 » ЛОНДОНСЬКІ КАНІКУЛИ УКРАЇНСЬКОГО РЕВОЛЮЦІОНЕРА ОЛЕКСАНДРА ДАНИЛЮКА
1:46 PM
ЛОНДОНСЬКІ КАНІКУЛИ УКРАЇНСЬКОГО РЕВОЛЮЦІОНЕРА ОЛЕКСАНДРА ДАНИЛЮКА

ЛОНДОНСЬКІ КАНІКУЛИ УКРАЇНСЬКОГО РЕВОЛЮЦІОНЕРА ОЛЕКСАНДРА ДАНИЛЮКА

 

З корабля, що тоне, першими біжать криси. Слідуючи загально відомому прислів’ю так вчинив і Олександр Данилюк, керівник громадської організації «Спільна справа». Під час своїх палких промов О.Данилюк неодноразово вказував на необхідність відновлення справедливості в українській державі. Але, як тільки прийшов час відповідати за свою протиправну діяльність, О.Данилюк втік за кордон, при цьому тікав, що є духу. Ну не хочеться відважній людині сидіти у тюрми, хоча який революціонер, якщо він не відсидів декілька років. 

Так ось, зі слів самого О.Данилюка, він пішки перейшов кордон та на своїх двох ногах добрався до столиці Великобританії. Напевно О.Данилюк на стільки праведний, що і поводі може ходити. Проте, у розповіді Олександра про його героїчну втечу ніхто не вірить. Для всіх є очевидним, що Данилюку допомогли його іноземні куратори виїхати за кордон та знайшли йому тепле містечко у Лондоні, відомому притулку усіх скривджених «правозахисників». Так, встановлено, що перетнув кордон Данилюк з липовим дипломатичним паспортом Великобританії.

На жаль, люди не міняються. І якщо людина гнила в середині, без духовна та аморальна, здатна заради зелених баксів продати власну Батьківщину, людей, які її підтримують, та кожного її громадянина, вона залишається такою навіть проживаючи в Європейській державі. А Олександр Данилюк є як раз найяскравішим типом такої людини. 

Перебуваючи в Лондоні, О.Данилюк на цей раз зрадив і країну, яка його так любляче прихистила у себе від могутньої руки «недомократичної» української влади. Здавалось, отримав гроші, будинок, сиди собі да і відпочивай. Але Олександр Данилюк не такий, він без діла сидіти не буде, адже йому треба задовольнити свою жадібність, та по легкому накосити ще грошенят. І він знайшов для себе старий-новий спосіб. 

Знаючи про прагнення до наживи, а також беручи до уваги досвід організації т.з. акцій громадської непокори, певні впливові олігархічні кола Великобританії вирішили скористатися О.Данилюком. Вони найняли його для організації страйку працівників лондонського метрополітену. Як повідомляють, на правах анонімності, активісти профспілок Rail Maritime and Transport (RMT) та Transport Salaried Staffs Association (TSSA) їх особисто інструктував щодо дій під час страйку та вимог, що висуваються.

Таким чином, О.Данилюк зрадив своїх господарів. Цікаво, яка країна тепер прихистить пихатого революціонера.

Олександр ГРІН

 

Просмотров: 418 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: