Главная » 2014 » Январь » 20 » Лідери опозиції розділили Україну на шмаття
12:32 PM
Лідери опозиції розділили Україну на шмаття

Лідери опозиції розділили Україну на шмаття

 

Складається враження, що Яценюка, Кличка і Тягнибока косультує Гліб Павловський. Той самий російський політтехнолог, який у 2004 році вигадав розділити Україну на три частини, на три сорти. Рівно через десять років нашу країну знову ділять на три губернії: Галицько-Волинську, Київську та Слобожанську, які, відповідно, мають очолити Тягнибок, Яценюк та Кличко.

Але на відміну від 2004 року, цього разу розподілом українських земель зайнялися не росіяни, а українці. Трійця опозиційних лідерів домовились розділити нас, в результаті чого кожен очолить одну з трьох губерній.

У Кличка ж певні групи не бажають ділитися навіть з Яценюком. В «УДАРі» готові віддати Тягнибоку Галичину з Волинню, де проживає некомфортний для Кличка націоналістичний і ксенофобський електорат. Однак Київщину планують залишити за собою.

Тож політичні амбіції опозиціонерів таки розділили Україну. З одного боку, це ще на самому початку було зрозуміло, що трійця опозиціонерів не в змозі буде домовитись. Кожен рветься до влади і не бажає поступатися. На словах у політиків національні ідеї, а на дії бачимо лише підступну боротьбу за владу.

З іншого боку, Кличко, Тягнибок та Яценюк розділили Україну лише умовно, на папері, бо немає можливості зробити щось дієве. Але уявіть лише ситуацію, якби ці «національні» лідери отримали в руки кермо від держави. Що тоді? Відповідь доволі простата прогнозована -  кінець цілісної та незалежної України.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

Просмотров: 400 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: