Главная » 2014 » Февраль » 7 » ЛІДЕР «БРАТСТВА», ПАТРІОТ ЧИ ГВИНТИК В СИСТЕМІ ІНОЗЕМНИХ СПЕЦСЛУЖБ
11:12 AM
ЛІДЕР «БРАТСТВА», ПАТРІОТ ЧИ ГВИНТИК В СИСТЕМІ ІНОЗЕМНИХ СПЕЦСЛУЖБ

ЛІДЕР «БРАТСТВА», ПАТРІОТ ЧИ ГВИНТИК В СИСТЕМІ ІНОЗЕМНИХ СПЕЦСЛУЖБ

 

Кому ж вигідна така тяганина? Позиційна окопно-майданна війна себе давно вичерпала. Люди не розуміють заради чого вони вдосконалюють свої вміння по виготовленню коктейлів «Молотова», напалму та чим в результаті такі дії для них можуть скінчитись. Адже можливість кримінальної відповідальності за організацію або участь у масових заворушеннях, повалення конституційного строю неконституційним шляхом, це лише обмеження волі на деякий час. У невмілих руках та при необережному поводженні із компонентами результат може бути взагалі смертельним. Проте, нікому не має до цього діла. 

Хто ж на сьогодні головний світовий ляльковод у нашому вирі політичних подій? Ми лишень можемо спостерігати і аналізувати дії різних різношорстних політичних ляльок нашого Євромайдану. Наразі одним із таких гвинтиків, виконуючих вказівки спецслужб світових лідерів наддержав вкотре засяяв Дмитро Корчинський. 

Після тривалого затишшя пан Корчинський з’явився, так само не очікувано, проте ефектно, як і 2004 року, разом із технікою та радикально налаштованими членами очолюваного ним руху «Братство». Після чого, не чекаючи реакції на розвиток ситуації, втік до Ізраілю і вже звідти продовжує надавати вказівки своїм побратимам. Патріот, нічого тут і сказати. Місцем оборони, своїм Євромайданом, він обрав м. Петах-Тиква, що приблизно в 10 кілометрах від Єрусалиму. Що ж, любов на відстані лише укріплюється та примножується. Та й, язик стає довшим в рази. А тут, у нас, на Україні, за виконання заморських вказівок буде відповідати молодь своїм скаліченим майбутнім, перебуваючи за ґратами, або ж ставши інвалідами за чужі ідеали. Та й ідеалами реалізацію чужих політичних амбіцій назвати важко.

Юрій Гольденберг

 

 

Просмотров: 350 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: