Главная » 2014 » Январь » 16 » Кличко зрадив Тягнибока
12:19 PM
Кличко зрадив Тягнибока

Кличко зрадив Тягнибока

 УН

Запекла «дружба» між «Ударом» та «Свободою» триває. «Братерство» ключових  опозиційних сил за межі млявого сумісного співіснування в українському політичному полі вже давно вийшло. Сьогодні опозиційна «єдність» більше нагадує лаштунки модельного бізнесу, де цілковитою нормою вважається підкладання леза у черевички конкурентки перед виходом на подіум. З чарівною посмішкою на вустах!
        Своє «лезо» до улюблених черевичок Тягнибока – вандалізму до пам’ятників та могил радянських воїнів, – підкинув і Віталій Кличко. З чарівною білозубою посмішкою найвпізнана особа «Удару»  зобов’язала Львівське обласне партійне керівництво взяти під особистий контроль реставрацію пам’ятника Радянським воїнам, що був зруйнований «невідомими» 6 січня у м.Глиняни, що на Львівщині.
      Більше того, прес-служба «Удару» вже готує відповідне повідомлення для ЗМІ про «засудження «Ударом» факту вандалізму на Львівщині та руйнування будь-яких пам’ятних знаків в цілому».
         PR-ініціатива Кличка цілком виправдана: і с точки зору електоральних очікувань певної частини українських громадян, і, в решті-решт, – історичної справедливості. Щоправда, до компаньйонських очікувань Тягнибока ініціатива Кличка жодного відношення не має. 


 

Просмотров: 419 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: