Главная » 2014 » Январь » 13 » КЛИЧКО З ЯЦЕНЮКОМ НАВИПЕРЕДКИ ПОБІГЛИ ДО ПОСОЛЬСТВА РОСІЇ
12:36 PM
КЛИЧКО З ЯЦЕНЮКОМ НАВИПЕРЕДКИ ПОБІГЛИ ДО ПОСОЛЬСТВА РОСІЇ

КЛИЧКО З ЯЦЕНЮКОМ НАВИПЕРЕДКИ ПОБІГЛИ ДО ПОСОЛЬСТВА РОСІЇ

 

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко, а також голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк, приховано один від одного, намагаються отримати додаткові козирі від Росії.  Мова йде про отримання політичного та матеріального сприяння з боку Східного сусіда у майбутній президентській кампанії.

Схоже, передвиборча гонка вже розпочалась, підтвердженням цьому є вже непоодинокі заяви Кличка про те, що він буде балотуватися в Президенти, Яценюка про те, що йти на вибори потрібно трьом лідерам опозиції, сподіваючись на те, що, все-таки, він зможе обійти лідера «УДАРу» в першому турі виборів тощо.

Тому, кожен випад, заяву та вчинок того чи іншого опозиціонера слід розглядати саме через призму виборів.  Зараз «трійка лідерів» вже більше переживатиме за свій рейтинг, ніж за чиїсь розбиті голови, сподіватись від них на щось реальне не варто. А от побігати від Посольства США до Посольства Росії в Україні з простягнутою рукою, це вони можуть.

Із джерел наближених до «УДАРівця» Віталія Ковальчука стало відомо, що Віталій Кличко 12 січня зустрічався із послом РФ в Україні Михайлом Зурабовим. Вочевидь, не про погоду говорили.  Якщо пригадати недавнє знайомство Кличка особисто із президентом Росії Володимиром Путіним, стає зрозумілим головний лейтмотив  розмови: Кличкові можуть бути надані конкретні переконливі пропозиції, від яких він не зможе відмовитися.

Шукає шляхи в Посольство Росії в Україні інший претендент на другий тур президентських виборів – Арсеній Яценюк.  Із оточення радника Посольства РФ в Україні Олега Сапогова, лідер фракції «Батьківщина» має приховані, неформальні стосунки з помічником посла РФ Робертом Литвищенком. Яценюк обіцяє лобіювати інтереси російських політичних та бізнесових кіл в Україні в обмін на матеріальну та політичну підтримку.

Чи зраджують вони «Євромайдан»? Однозначно, що так. Їх промови та заклики, в які громадськість вже перестала вірити, кардинально відрізняються від їх дій.  Признаючись у вічній любові до Європи, опозиціонери бігають на поклони до Росії, ще більше демонструючи своє подвійне дно.

Соня Перова Online report

Просмотров: 721 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: