Главная » 2014 » Февраль » 11 » КЛИЧКО ВТРАТИВ МАНДАТ ДОВІРИ ЄВРОМАЙДАНУ. ЛІДЕР ПОМЕР – НЕХАЙ ЖИВЕ ЛІДЕР
11:36 AM
КЛИЧКО ВТРАТИВ МАНДАТ ДОВІРИ ЄВРОМАЙДАНУ. ЛІДЕР ПОМЕР – НЕХАЙ ЖИВЕ ЛІДЕР

КЛИЧКО ВТРАТИВ МАНДАТ ДОВІРИ ЄВРОМАЙДАНУ. ЛІДЕР ПОМЕР – НЕХАЙ ЖИВЕ ЛІДЕР

 

«УДАР» поступово втрачає рейтинги довіри. Кличко не виправдав почесного звання одноосібного «лідера» Майдану – не «справився» зі своїми політичними амбіціями.

Виступи п’яного боксера після переговорів з Президентом остаточно деморалізували прихильників «УДАРу», які прямо на Майдані переходять під прапори «Правого сектору» та «Свободи», вважаючи лідерів цих структур більш придатними на таку роль.

На фоні зниження підтримки Кличка політологи відмічають тенденцію зростання довіри громадськості до Тягнибока. Причиною збільшення симпатиків Тягнибока експерти вважають відокремлену позицію останнього під час перемовин в АП. Нагадаємо, Тягнибоку не було запропоновано жодної посади у виконавчій владі. На їх думку, така позиція може зіграти на руку «Свободі» та сприятиме залученню нових членів до лав партії.

Що ж до Кличка, то Віталій Володимирович забув, що Майдан може як підняти, скандуючи «Лідер» так і опустити, скандуючи «Ганьба» і г8асячи промови порошковими вогнегасниками. Майдан покладав надії, що саме чемпіон-Кличко не побоїться взяти на себе відповідальність та забезпечити українцям європейське майбутнє. Побоявся! 

Натомість, Віталій Володимирович окрім збільшення власної охорони, мусить задуматись над подальшим політичним майбутнім, оскільки натовп зрад не вибачає. Приклад Мороза – яскрава цьому ілюстрація.

Юрій Гольденберг

 

 

 

Просмотров: 354 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: