Главная » 2014 » Январь » 23 » КЛИЧКО ШУКАЄ ДОДАТКОВІ ФАКТОРИ ТИСКУ НА УКРАЇНУ ДЛЯ ЄВРОПЕЙСЬКИХ І АМЕРИКАНСЬКИХ ХАЗЯЇВ
12:50 PM
КЛИЧКО ШУКАЄ ДОДАТКОВІ ФАКТОРИ ТИСКУ НА УКРАЇНУ ДЛЯ ЄВРОПЕЙСЬКИХ І АМЕРИКАНСЬКИХ ХАЗЯЇВ

КЛИЧКО ШУКАЄ ДОДАТКОВІ ФАКТОРИ ТИСКУ НА УКРАЇНУ ДЛЯ ЄВРОПЕЙСЬКИХ І АМЕРИКАНСЬКИХ ХАЗЯЇВ

 

Майдан демонструє силу, нажаль далеко не мирного протесту. В день Злуки перетнули межу – з’явилися жертви. Наразі цими трагічними подіями вповні намагається скористатися проголошений 19 січня лідер спротиву – Кличко, щоб доказати Заходу, що їх гроші використані «за призначенням».

Віталій Володимирович ніяк не дочекається, коли ж Європа та Америка почнуть запроваджувати в Україні жорсткі санкції щодо діючої влади. Очевидно, що при абсолютній підтримці міжнародної спільноти йому буде значно простіше здійснити свої амбіційні плани на шляху до омріяного президентства. Наразі його помічники Агафонова та Геращенко намагаються назбирати керівникам європейських держав якнайбільше доказів «невиправданого» геройства. Саме з цією метою інформацію про «в’язнів Грушевського» планується оприлюднити в закордонних ЗМІ.

Цікаво, що ж це за «лідер майдану» такий, який допустив до трагічних подій, чи вистачить у нього мужності взяти на себе особисту відповідальність за те, що наразі відбувається в Україні в цілому та за кожну жертву конкретно. Офіційні заяви європейської спільноти рясніють обуреннями та засудженнями, проте Захід також несе відповідальність за грубе втручання у внутрішню політику України та підбурювання українців, що спостерігалося останні два місяці та зіграло свою деструктивну роль. Чи не Європа довела нас до братовбивчої війни?

Очевидно, що Україну треба спасати від таких «доброзичливців», які з криками «вбивають» з’являються в потрібний час в потрібному місці, щоб «спасти» Україну на догоду своїм амбіціям.

Юрій Гольденберг «Инцидент»

Просмотров: 307 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: