Главная » 2014 » Февраль » 18 » КЛИЧКО ПРАГНЕ ЗНИЩИТИ ПРИСУТНІСТЬ «СВОБОДИ» У ЛЬВОВІ
12:23 PM
КЛИЧКО ПРАГНЕ ЗНИЩИТИ ПРИСУТНІСТЬ «СВОБОДИ» У ЛЬВОВІ

КЛИЧКО ПРАГНЕ ЗНИЩИТИ ПРИСУТНІСТЬ «СВОБОДИ» У ЛЬВОВІ

 

Гра у козаків розбійників з Майдану трансформувалась у боротьбу піар-менеджерів різних політичних сил за голоси виборців. Нажаль, більша частина населення так і не розуміє, яким чином і з якою холоднокровністю вона використовується різними політиками для втілення своїх алчних бажань щодо повноцінної насолоди владою. Опозиційні лідери, після приїзду із закордону, хто з новими фінансовими силами, а хто ще й на додачу і з новими політтехнологами, розпочали непосильну працю по підняттю своїх рейтингів.

«Ударівці» почали мислити більш глобальніше. Завдяки новим фінансовим та мозковим вливанням бюргерських професіоналів, з’явились нові ідеї по можливому підняттю Віталіка до небес… 

Віталій вирішив замахнутись святиню своїх побратимів «Свободівців», «Місто Левів», точніше на його потенційних виборців. Нічого дивного, адже після активної підтримки мером Львова, паном Садовим, попереджувального страйку 13 лютого, що проводили «ударівці», з ним хоче тісно потоваришувати Кличко. Що тут скажеш, професійна чуйка заробітчанина – чітке встановлення одного із потенційних місць акумулювання закордонних фінансових потоків з подальшою можливістю привласнення хоча би їх частини, роблять з людьми дива. 

При чому, після мінімального відчуття грошенят у власних кишенях, більшість людей змінюється кардинальним чином. Тут головне показати свою необхідність та значимість і можна починати «робити справи». Так, вважаючи Садового лідером Західної України, Кличко має на меті з ним таки «робити справи». 

Але куди ж подітись від «заклятих друзів» із «Свободи»? Подейкують, що пан Тягнибок неабияк здивувався і навіть обурився та, відповідно, дав логічну команду своїм піарникам розтерти в пил земляків – хитрунів.

Що ж, боротьба обіцяє бути цікавою. «Шоу маст гоу он»?

Юрій Гольденберг

 

 

Просмотров: 397 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: