Главная » 2014 » Январь » 20 » КЛИЧКО, ЯЦЕНЮК І ТЯГНИБОК – ТРИ ПОПИ ГАПОНИ, ЯКІ ПРАГНУТЬ СВОЮ ВОЛЮ ВИДАТИ ЗА ВОЛЮ НАРОДУ
12:56 PM
КЛИЧКО, ЯЦЕНЮК І ТЯГНИБОК – ТРИ ПОПИ ГАПОНИ, ЯКІ ПРАГНУТЬ СВОЮ ВОЛЮ ВИДАТИ ЗА ВОЛЮ НАРОДУ

КЛИЧКО, ЯЦЕНЮК І ТЯГНИБОК – ТРИ ПОПИ ГАПОНИ, ЯКІ ПРАГНУТЬ СВОЮ ВОЛЮ ВИДАТИ ЗА ВОЛЮ НАРОДУ

 

Сьогодні, опозиційні лідери під час Народного Віче в черговий раз продемонстрували свою бездарність та істеричність, закликаючи український народ до виконання якихось планів, які невідомі їм самим. Адже, головне прийти на Майдан Незалежності та заявити, що у них є чіткий план, проте зазначене залишається лише пустими заявами.

Однак, проглядається у виступах Кличка, Яценюка та Тягнибока нові тенденції, зокрема, складається враження, що ці Гапони намагаються зомбувати народ до силового сценарію в Україні.

Голова фракції ВО «Батьківщина» Яценюк зі сцени заявив, що «лідером спротиву владі є український народ». Сєня, напевно забув, представником якого народу він є…?!! Його «спіч» підтримали й інші великі опозиціонери, які одночасно виступили за створення Народної Ради. Такий собі новий «державний» орган, який має керувати новоствореними опозицією воєнізованими силами міліції і загонами самооборони.

Оголошення таких закликів свідчить лише про одне, Гапони намагаються вивести людей на прямий шлях громадянської війни!!!

У цій ситуації, радує лише два факти. Це посилення розчарування у опозиції та «Євромайдані». Майдан на восьме Віче зібрав лише близько 10 тисяч людей. Цікаво, скільки вони зберуть на десяте чи одинадцяте…?

А опозиціонери не здатні до реалізації реальних дій, а всі їх заяви та заклики залишаються лише в повітрі!!!

Катерина Журавльова, "Аргумент"

Просмотров: 298 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: