Главная » 2014 » Февраль » 15 » Кличко і Парубій зривають переговори. Київ знову у вогні
1:06 PM
Кличко і Парубій зривають переговори. Київ знову у вогні

Кличко і Парубій зривають переговори. Київ знову у вогні

 

Віталій Кличко остаточно був розчавлений власними захмарними амбіціями. Таке жадане президентство, яке з кожним днем стає все більш примарним, не дає спортсмену спокійно спати, що вже говорити про ясність розуму.

На думку новоявленого політика, причиною краху його мрій стала необхідність мирного врегулювання ситуації в Україні та переговори опозиціонерів із чинною владою. Головними ж винуватцями зриву своїх планів, Кличко визначив не Януковича з Клюєвим, а Яценюка й Тягнибока, яким у разі переходу до парламентсько – президентської республіки світить набагато більше баришів ніж ошуканому боксерові.

Відношення ж опозиційного електорату до Кличка було яскраво продемонстроване під час його візиту до Черкас – політика зустріли замкнуті ресторани, відсутність будь-якої інформації на місцевому ТБ, жодного бажаючого прийти на прес – конференцію, яку він в результаті так і не дав. Єдине на що спромігся головний «УДАРник» - перешкоджати журналістам Інтернет видань «Кропива» та «Точка опори»  здійснювати їхні професійні обов’язки. Як розповіли учасниці мітингу, які прийшли висловити невдоволення діями політика, у немилість до Кличка журналісти потрапили після прохання пояснити, навіщо було їхати «звільняти» затриманих за масові безлади громадян, якщо їм і так змінили запобіжний захід та вже відпустили до дому поки Кличко ще був у Києві? Агресія й насильство щодо працівників ЗМІ – достойна відповідь провідника «європейських цінностей» на незручні питання!  

Стійку відразу до переговорного процесу має й «директор» Майдану – А.Парубій, хоча  в нього для цього дещо інша мотивація. Ні для кого не секрет, що керівництво протестними заходами приносить народному депутатові Парубію чималі статки – по 100 тис. доларів щодня. Тому бажання затягнути протести якомога довше та зірвати переговори – завітна мрія Парубія протягом останніх тижнів.

Коли переговорний процес почав доходити свого логічного завершення, обидва «знедолених» опозиціонера вирішили «піддати газу» та поновити кровопролиття. Тому майданівська самооборона Парубія, окрилена підтримкою В.Кличка, і почала готувати плацдарм для подальших масових безладів. Як і раніше почали з підпалу покришок. Тож через амбіції Кличка Київ знову у вогні… 

Олександр ГРІН

 

Просмотров: 399 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: