Главная » 2014 » Январь » 18 » Кличко цурається Тягнибока
12:07 PM
Кличко цурається Тягнибока

Кличко цурається Тягнибока

 

Сьогодні вже мало хто здивується «новині» про прохолодні відносини у колись єдиній опозиційній родини. За нетривалий час спільного ведення опозиційного господарства в Україні,  «супругам» так й не вдалося  а ні «європейські» взаємовідносини налагодити, а ні досягти злагоди у спільному українському будинку. Колосальне придане заморських «родичів» безталанно розтринькано на майданні розваги, так і не справдило очікувань на спільний добробут, а омріяна злагода обернулась щоденними чварами.

До розлучення українська опозиція йде від першого дня укладення шлюбу. Віддавшись оманливим сподіванням побудови власного владного щастя на тюремному нещасті головної колишньої «невістки» української влади, опозиційна родина занадто захопилась процесом. Намагаючись відхопити якомога більший шматок владного «спадку», опозиційні «молодята» вже й не згадують про «шлюбні угоди» 2013 року. Кожен з трьох «супругів» «лізе зі шкіри» заради електорального красування.

Днями, наприклад, Віталій Кличко граціозно кинув Олега Тягнибока, прилюдно засудивши акт вандалізму пам’ятника радянським воїнам, що здійснили «невідомі» 6 січня у м.Глиняни, що на Львівщині. Більше того, – зобов’язав Львівське обласне партійне керівництво «Удару» взяти під особистий контроль реставрацію пам’ятника вже до 9 травня!

Чергова чвара між «Ударом» та «Свободою» назріває  на Сумщині.  Тамтешній голова політради «Удару» В.Ковальчук дав вказівку регіональним організаціям уникати проведення спільних заходів із активістами «Свободи». Вочевидь, «Ударівськи» активісти втомитись демонструвати толерантність до «Свободівських» націоналістів. Власне, як і опозиційна родина в цілому.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

Просмотров: 366 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: