Главная » 2014 » Январь » 24 » Кличко ціною крові у Президенти
12:23 PM
Кличко ціною крові у Президенти

Кличко ціною крові у Президенти

 

На тлі Євромайданівських подій багато хто з осередку діячів засобів масової інформації здобуває собі репутацію шляхом відвертого висловлювання своїх думок, а також ставленню каверзних питань „у лоб” багатьом високопосадовцям.

Так, нещодавно відбулася розмова скандально відомого українського журналіста М.Найєма із Народним депутатом України П.Порошенком, в якій М.Найєм наголосив Порошенку, що вітчизняні телевізійні канали, у т.ч. „5 канал” (належить безпосередньо Порошенку), підбурюють громадян України до силового протистояння із владою.

На думку журналіста, необхідно припинити протистояння між громадянами та правоохоронцями на вул.Грушевського, але замість врегулювання загрозливої ситуації опозиція в особах Ю.Луценка та О.Турчинова закликають мирних громадян до озброювання та участі у вказаному протистоянні.

У той же час, на запитання П.Порошенка „хто вбив людей?” М.Найєм відповів, що „не знає, але у міліції – тільки гумові кулі”. При цьому обидва співрозмовники схиляються до думки, що ситуація з людськими жертвами вигідна лише В.Кличку, якого у якості кандидата у Президенти України активно лобіюють „американці”.

П.Порошенко також повідомив М.Наєму, що він мав розмову з В.Кличком і зробив висновок, що останній не знає, що робити далі, та дуже наляканий загрозливою ситуацією в країні. Здається, що ситуація на Євромайдані явно вийшла з під контролю опозиційних сил, і їм вже нічого не залишається, як закликати людей до бойових дій проти влади.

Надійка Фрідман, "Європейський репортер

 

Просмотров: 362 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: