Главная » 2014 » Февраль » 6 » КЛИЧКО БОЇТЬСЯ ВЛАСНОГО МАЙДАНУ
10:33 AM
КЛИЧКО БОЇТЬСЯ ВЛАСНОГО МАЙДАНУ

КЛИЧКО БОЇТЬСЯ ВЛАСНОГО МАЙДАНУ

 

Трійка лідерів опозиції більше не контролює Майдан. Навіть бояться зайвий раз там з’являтись. Тягнибок єдиний, хто почувається більш-менш спокійно, оскільки має власних бойовиків, Яценюк обходить Майдан десятою дорогою, а Кличко збільшує охорону, яка тепер вже їздить за боксером на автобусі.

На даний час для Кличка сформовано три мобільні групи bodyguards. Підбором кандидатур займається найближчий соратник Кличка ще з «лихих 90-х» – Артур Палатний. 

Всі охоронці – професійні спортсмени, які відзначилися в контактних видах спорту.  Керівниками груп стали майстри спорту зі змішаних єдиноборств міжнародного рівня – Д.Христюк, С.Федорченко та А.Куватов. Зазначимо, що цей вид єдиноборств використовує усі техніки, які є в арсеналі професійного бойового мистецтва.

Члени груп забезпечені травматичною зброєю та бронежилетами. Схоже, Кличко вирішив послідувати прикладу Тягнибока, зібравши таку потужну бригаду «братків»-bodyguards.

Рішення про посилення охоронних заходів було прийнято після 19 січня, коли Віталія Володимировича «потушили» самі ж майданівці, обурені перспективою получити «пі…ди» від боксера. А якщо серйозно, то народ просто втомився від популістських заяв політика. 

А тут ще й «Правий сектор» неподалік «бродить». .. Що ж це виходить, що політикам стало страшно від власного Майдану, а чи не вони несуть відповідальність за цей хаос у суспільстві та ескалацію існуючого конфлікту. Чи не власними руками вони творять кримінальну Україну?

Альона Кринична

 

Просмотров: 379 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: