Главная » 2014 » Февраль » 13 » КЛИЧКО БОЇТЬСЯ ЯНУКОВИЧА !
10:44 AM
КЛИЧКО БОЇТЬСЯ ЯНУКОВИЧА !

КЛИЧКО БОЇТЬСЯ ЯНУКОВИЧА !

 

Особливе місце В.Кличка в українській політиці, яке він сам собі вигадав, робить його публічні виступи й вимоги все менш адекватними…

Існуюча у голові Віталіка картинка вже давно зображає його Президентом України і він щиро не розуміє, чому якісь там Януковичі, Яценюки з Тягнибоками досі стоять на заваді його політичному щастю.

Звісно ж, що така уявна реальність є наслідком, м’яко кажучи, не зовсім видатних інтелектуальних здібностей опозиційного лідера. Втім, заради справедливості, слід зазначити, що деяка обмеженість лише додає феєричності виступам політика, якого іноді можна слухати замість комедійних шоу.

І все б нічого, якби клоунський талант не був підкріплений непомірними політичними амбіціями. Коли ж справа доходить до вирішення серйозних питань, Кличко або пасує, або вигадує якісь несимітниці, які і владі не дають працювати, і по рейтингу об’єднаної опозиції луплять наче з гармати.

Остання ситуація з теледебатами стала яскравим тому підтвердженням. За громогласними «викликами» В.Януковича на словесний поєдинок, настав черговий іміджевий «пшик», оскільки Президент виклик прийняв, а Кличко як не вмів говорити по-людські, так досі і не навчився. Шкода тих іноземних політтехнологів, яким доводиться «на пальцях» пояснювати Віталіку, що у лінгвістичних питаннях він трохи пасе задніх.

Однак, останніми днями складається враження, що Кличко просто боїться приймати участь у запропонованих дебатах, інакше як пояснити висунення ним безглуздих вимог щодо їх проведення – то вони мають відбуватися на Майдані, то на них має бути присутнім євро представник, то інші лідери опозиції (в якості суфлерів ймовірно), то тільки в межах президентської кампанії або після відставки самого Віктора Федоровича.

Висновок один, кожна людина має займатися своєю справою, якщо ти присвятив життя спорту – то ти спортсмен. А теорія про те, що країною може керувати навіть доярка вже одного разу довела свою неспроможність…

Олександр ГРІН

 

Просмотров: 429 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: