Главная » 2014 » Февраль » 19 » Кияни взяли в облогу посольство Польщі й вимагали не втручатися у внутрішню політику
2:24 PM
Кияни взяли в облогу посольство Польщі й вимагали не втручатися у внутрішню політику

Кияни взяли в облогу посольство Польщі й вимагали не втручатися у внутрішню політику

 

Біля будівлі посольства Польщі відбулася масштабна акція протесту, в ході якої мітингувальники вимагали від польських дипломатів припинити втручатися у внутрішні справи України.

Кілька сотень киян та мешканців навколишніх до столиці областей, занепокоєних безладами, що останніми тижнями відбуваються у нашій державі, провели масову акцію аби донести до європейських політиків вимоги більшості українців: припинити маніпулювати суспільною ситуацією в Україні у власних цілях, припинити фінансувати Євромайдан та амбіціозних політиків – вискочок, а також не перешкоджати мирному діалогові, який розпочався між представниками опозиції й влади.

 

Акцію організувало ГО «Гром», представники якого переконані: Україна - сильна держава, яка здатна сама врегулювати будь-які питання.

Нагадаємо, що подібні вислови масового невдоволення українців діями іноземних політиків та дипломатів непоодинокі й набувають систематичного характеру. Спостерігаючи за акціями на кшталт тої, що відбулася біля посольства Польщі, слід зауважити, що вони стають все більш чисельними та набувають все більшої підтримки серед населення.

 

«Поляки давно сплять і бачать як би помикати Україною чи принаймні її західними областями. Тому, те що зараз відбувається, ті заяви їх представників, постійні візити спостережних місій – це все прагнення скористатися сприятливою ситуацією, спроба використати українців та їхній протест у своїх цілях», - мітингувальник.

Надійка Фрідман

Просмотров: 398 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: