Главная » 2014 » Февраль » 5 » Хто вони - герої?
11:45 AM
Хто вони - герої?

Хто вони - герої?

 

Нещодавно Україна побачила нового «героя» – козака на вул. Грушевського в м. Києві. «Героя» голого та бідолашного, якому всі співчувають. А насправді все починалося і відбувалося зовсім не так, як висвітлили цю історію наші умілі писаки-журналісти.

Жив собі на Хотинщині Чернівецької області хлопець на ім’я Михайло Гаврилюк. Жив у злиднях бо працювати не любив, а от до чарки зазирав регулярно. Неодноразово виїжджав на Чукотку на заробітки, бо важко було щось інше Михайлові відшукати. Вів замкнутий спосіб життя. Перша дружина його покинула, через те, що Михайло вкрай полюбляв на останні гроші, що є в дома, випити горілочки добряче. З другою дружиною також не зовсім склалося, бо й господарство не глядів, грошей не приносив і тільки змій зелений постійно брав верх. І от цього разу Михайло Гаврилюк побачивши, що відбувається в м. Києві, вирішив позичити гроші в сусідів, так як свої давно вже пропив, та й податися до столиці – де непогано годують та ще й може хтось наллє «нашару» оковитої. А про роботу на будівництві в Хотинській фортеці, яку добрі люди йому підшукали з оплатою по 100 гривень в день й слухати не хотів.

Прибувши до м.Києва Михайло особливо нічим не вирізнявся серед учасників протесту на Майдані. Але одного дня, добрячи перебравши сивухи, якої на Майдані виявилося вдосталь, вирішив трохи «повоювати» на Грушевського, де саме група екстремістські налаштованих молодиків вчинювала напади на правоохоронців. Чи то спотикач був «пальоний», чи якась потойбічна сила, але наш «козак» замість того щоб кинути в міліції «коктейл молотова» вирішив облитися бензином з ніг до голови тай піти і підпалити себе поблизу правоохоронців. Проте силовики швидко зрозуміли підлі наміри «героя» та спіймали його, при цьому відразу роздягнули, щоб той не підпалив себе.

От так і виходить, що працівники міліції врятували Михайлу життя, недавши йому зробити акт самоспалення. І ніякий він не «герой-козак» нашого часу.

Василь Б., Хотинський район

 

Просмотров: 406 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: