Главная » 2014 » Февраль » 17 » ХРИСТИЯНИ - БАПТИСТИ ОБУРЕНІ ПАСТОРОМ ТУРЧИНОВИМ
11:37 AM
ХРИСТИЯНИ - БАПТИСТИ ОБУРЕНІ ПАСТОРОМ ТУРЧИНОВИМ

ХРИСТИЯНИ - БАПТИСТИ ОБУРЕНІ ПАСТОРОМ ТУРЧИНОВИМ

 

Вінницьке обласне об’єднання церков Євангельських християн - баптистів (ЄХБ) хоче спаплюжити свого найвідомішого в Україні пастора першого заступника голови ВО "Батьківщина” Олександра Турчинова.Керівники обласної церкви вже підготувало зверенння голови Всеукраїнського Союзу Церков ЄХБ В. Нестерука з ініціативою засудити від імені релігійної конфесії поведінку проповідника Церкви Турчинова.

Баптисти у зверненні зауважили, що, виступаючи на так званому "євромайдані”, "Добрий пастор” - О. Турчинов відправляє боєвиків на барикади, закликаючи до насилля над людьми, які не підтримують його позицію, в тому числі над правоохоронцями та іншими працівниками державних структур. Турчинов захоплювати адмінбудівлі, не визнавати закони України та загальнолюдські цивілізовані норми суспільної поведінки та моралі.

Для Турчинова це не вперше, так як він має власний багатий досвід у застосуванні кримінальних методів до сторонніх людей. Нагадаю лише, що у червні 2003 року Турчинов разом зі Степаном Хмарою вдерлися до Лук’янівського СІЗО, де ображали і били працівників установи, прикриваючись депутатською недоторканістю.

У своїх публічних виступах на "євромайдані” О. Турчинов "проповідує” зверхність групки українців над загалом населення України. А це вже у "доброму пасторі” заговорив старий вишкіл Радянської комуністичної партії, де він у 1987-1990 р.р. працював секретарем райкому комсомолу у відділі агетації та пропаганди Дніпропетровського обкому.

Тому, старші пастори Почапський та Мазур вважають, що своїми діями Турчинова дискредитує Всеукраїнський Союз Церков ЄХБ та розколює українське суспільство. Більш того, він провокує громадянське протистояння. Колеги по вірі вважають такі дії і слова Турчинова неприйнятними і такими, що йдуть у розріз із вченням Євангельських християн - баптистів, яке містить у собі принципи любові, єдності, взаємоповаги і взаємодопомоги.

Однак, колишньому секретарю комсомолу КПРС, окультному містику, а зараз "пастору” Турчинову міняти полюси своїх поглядів не вперше і справа звичайна. До того ж зараз є можливість поділитись із сьогоденними бунтівниками своїми кримінальними навичками по силовому захопленню державних будівель, ображанню і побиттю працівників правоохоронних органів та іншому.

Катерина Журавльова, "Аргумент

Просмотров: 465 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: