Главная » 2014 » Январь » 18 » КАРПУНЦОВ МАРИТЬ ЛІДЕРСТВОМ В «УДАРІ»
12:30 PM
КАРПУНЦОВ МАРИТЬ ЛІДЕРСТВОМ В «УДАРІ»

КАРПУНЦОВ МАРИТЬ ЛІДЕРСТВОМ В «УДАРІ»

 

Останнім часом нечувану активність розвів найбільш творчий функціонер «Удару»  Валерій Карпунцов. Гарно знаний партійний інтриган та розпусник приміряє на себе амплуа … партійного лідера!

Своє «особливе призначення» Карпунцов осягнув після набуття чинності змін до Податкового кодексу України, – так званих «поправок Кличка». Мовляв, сьогодні голова Кличка – вже майже у політичному смітнику та жодних шансів на президентське майбутнє не має. А Карпунцовська – ось вона! Словом, переповнився Карпунцов відчуттям власної значущості та почав активну власну піар-кампанію.

Після зустрічі з Генеральним прокурором України В.Пшонкою, що відбулась восьмого січня, «ударний інтелектуал» Карпунцов висловив свою «авторитетну» думку заступнику голови «Удару» В.Ковальчуку про недоцільність подальшої участі у переговорному процесі щодо зняття кримінальної відповідальності з учасників «Майдану».

«Всунувся» Карпунцов і в питання юридичного переоформлення майна Будинку профспілок України з Федерації профспілок на так звані незалежні профспілки.

Що далі прийде у «світлу голову» Карпунцова, важко збагнути, однак одна думка там уже точно засіла: «Бориску, даруйте, Валєрку - на царство»!

Леонтій Дробінко Online report

Просмотров: 327 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: