Главная » 2014 » Февраль » 10 » Юрій Луценко збрехав на майдані і поїхав на шашлики
2:11 PM
Юрій Луценко збрехав на майдані і поїхав на шашлики

Юрій Луценко збрехав на майдані і поїхав на шашлики

 

Екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко 9 лютого 2014 року, будучи одним з ініціаторів зібрання чергового «Народного віча», поступив з людьми не дуже гарно, м’яко кажучи – по-свинськи.

По-перше: замість того, щоб брати активну участь у протестних заходах разом з іншими євромайданівцями, він залишив там віддуватися своїх помічників Василя та Ярослава. В принципі, може останні і бажали зробити щось дійсно корисне для Євромайдану, проте, їх шеф вирішив трохи інакше, оскільки згадав про свою обіцянку друзям організувати близько 15:00 шашличний пікнік. Враховуючи те, що він один з лідерів Євромайдану – то це досить «мудрий» та «чудовий» хід з його боку, особливо, якщо враховувати те, що маніфестантам не вистачає ані одягу, ані провіанту. Пір посеред чуми, одним словом…

По друге: до цього всього, на вмовляння своїх друзів взяти активну участь у протестних заходах, Луценко заспокоїв їх та збрехав, що там 100 тис. мітингувальників, а фактично їх там було лише 5 тис. Довірливі друзі повірили та послідували його заразному прикладу помаранчевих управлінців – пустити все на самотік, замість того, щоб організовувати та збирати людей.

По-третє: найжахливіше з того, що він зробив, то це те, що чужими руками знову захотів жар загрібати, зокрема, не встигнувши організувати свій злощасний пікнік, вже встиг закликати людей записуватися до рядів «Гарматного м’яса», пробачте – «Самооборони», і це при тому, що своїм же синам категорично заборонив туди вступати. Своє завжди ближче… Тобто, свої шкурні питання у Луценка стоять вище потреб Євромайдану та його ідей, підтримку яких він перетворив в очевидну фальш.

Як влучно колись казав Й.Сталін на Г.Жукова: «Шкурняк – залишиться шкурняком…», так і, на жаль, з Юрієм Віталійовичем…

Спартак Сергієвич, "Украинский диссидент

Просмотров: 377 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: