Главная » 2014 » Январь » 12 » Юрій Луценко спав уночі дома, а не в реанімації
1:07 PM
Юрій Луценко спав уночі дома, а не в реанімації

Юрій Луценко спав уночі дома, а не в реанімації

 

Новина про побиття співробітниками «Беркуту» одного з лідерів Євромайдану Юрія Луценка збентежила багатьох людей. А от сусідів екс-міністра внутрішніх справ це повідомлення просто шокувало.

Сьогодні вранці повідомлення про розбиту гумовими палицями спецпризначинців голову Луценка заполонило весь Інтернет-простір. Світлини з місця подій вражають великою кількістю крові на голові лідера «Третьої Української Республіки». В числі найбільш вражених цією подією, сусіди Луценка, адже вони впевнені, що політик ночував у себе вдома. Вони бачили його пізно ввечері, що аж ніяк не співставляється з інформацією про його страшне побиття у сутичках з «Беркутом». «Жорстоко побитий» політик, який начебто втрачав свідомість, мав би провести ніч в реанімації (така інформація також може з’явитись), але замість цього поїхав до себе додому, де його і бачили. До речі, очевидці блокування активістами «беркутівських» автобусів в один голос заявляють, що не палиця спецпризначенця, а бордюр розбив голову Луценка, який послизнувся і впав під час розхитувань автобусу.

Але ж журналісти обов’язково мають відшукати «сенсаційну правду», тому потрібно було сфабрикувати хоча б якісь правдоподібні докази. Тому, зранку жінка екс-очільника МВС, народний депутат Ірина Луценко відвезла чоловіка до лікарні, де «солодка парочка» влаштувала справжній пресинг медпрацівників. Подружжя вимагало від лікарів «Борису» поставити діагноз побитому, та ще й такий, щоб всіх влаштовував, а насамперед пресу. Для початку – серйозні травми голови та струс мозку, а далі, мовляв, видно буде. Головне, щоб можна було заявити про нанесені середні, а краще – тяжкі тілесні ушкодження.

В ході спілкування з працівниками лікарні, останні зазначили, що після візиту Луценків, в медичній установі поширюються чутки про запах алкоголю, який щільною оболонкою огортав постраждалого під час огляду. Може Луценко оковитою свої рани дезінфікував? Або ж увесь організм зсередини, на всяк випадок…

Не отримавши згоди медиків, Юрій Луценко заручився підтримкою екс-міністра охорони здоров’я Поліщука і свого брата Сергія. Перший тисне на лікарів своїм авторитетом, другий – намагається дати хабар в 10 тисяч доларів. Все це заради діагнозу черепно-мозкова травма. До слова, у Поліщука дещо вийшло в ситуації навколо побиття Тетяни Чорновіл, може й тепер дотисне.

Чи личить одному з лідерів Євромайдану, інтелігентному політику (як він себе величає) фальсифікувати діагноз та новини про своє побиття працівниками «Беркуту», потім пиячити вдома, що категорично заборонено при струсі мозку, після чого нахабно вдиратись до лікарні та вимагати поставити неіснуючий діагноз? Чи може Ю.Луценко вирішив геніальним чином використати свою розбиту бордюром голову для провокації чергового скандалу навколо Євромайдану?

Так, зараз вся Україна констатує згасання протестного потенціалу «Євромайдану», люди втомлені і роздратовані, а політики вигадують будь-що задля утримання «революційного запалу». Але, пане Луценко, невже ви вважаєте, що брехня і роздмухування пристрастей – справжній шлях політика і патріота? Це не личить ні Вам, ні тим, хто продовжує вводити суспільство в оману заради отримання політичних дивідендів. Правда рано чи пізно стане відома, а брехуни і політики опиняться на смітнику.

Спартак Сергієвич, "Украинский диссидент

Просмотров: 397 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: