Главная » 2014 » Февраль » 15 » Юлю Тимошенко – шкода, але своє – дорожче
12:55 PM
Юлю Тимошенко – шкода, але своє – дорожче

Юлю Тимошенко – шкода, але своє – дорожче

 

Попри оманливі заяви «доброзичливих» опозиціонерів, Тимошенко в Качанівці влаштовує абсолютно всіх. Щоб там не казали, а Юля на волі для них як страшний сон від якого на чолі виступає холодний піт. І Кличко, і Яценюк, який своєю політичною «реінкарнацією» має завдячувати саме їй, чудово розуміють, що вихід на волю Тимошенко – повний кінець їх політичній кар’єрі. Для Тягнибока «VIP-в’язень Качанівки» загроза дещо менша, але якщо помірковані свободівці «порулять» до Юлі, а радикали – до «Правого сектору», йому також не позаздриш. Така от картина маслом…

Знаючи всі Юліни «переваги» «доброзичливці» роблять все для того, щоб якомога «швидше» вирішити «питання Тимошенко» на законодавчому рівні. Пригадаймо засідання у Верховній Раді, коли опозиція так «поспішала» вирішити долю Юлії Володимирівни, що так і не змогла зібратися під куполом у повному складі. В результаті – воля відкладена на невизначений час, а законопроект про амністію в «Батьківщині» пишеться й досі.

Наразі, перед «зацікавленими» у найшвидшому Юліному звільненні особами, наполегливо «клопоче» дружина одного з її найближчих соратників – Ірина  Луценко. З цих найкращих поривань нардеп пропонує замінити статті за якими під амністію має іти Юля, на статті за якими під амністію піде її Юра – своє дорожче. Така «підміна» автоматично надасть змогу «аполітичному» Луценкові брати участь у виборах.

Доречі, якщо задум Ірини Луценко реалізується, то це не тільки дозволить її чоловіку балотуватись, а й позбавить опозиційних лідерів головного «жахіття» їх снів впродовж останніх років – побачити Тимошенко на волі.

Завдяки таким «доброзичливцям» перед Тимошенко відкриваються далеко не райдужні перспективи – чалитися від дзвінка до дзвінка. Адже звільнити Тимошенко з Качанівки для них означає власними руками поставити хрест на існуючих політичних амбіціях. 

Спартак Сергієвич, "Український дисидент

Просмотров: 437 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: