Главная » 2014 » Февраль » 14 » Юлія Тимошенко замовила ультиматум
3:33 PM
Юлія Тимошенко замовила ультиматум

Юлія Тимошенко замовила ультиматум

 

Пам’ятаєте радянський мультфільм, у якому царівна, заради визволення коханого з полону, переодягнулась у чоловіче вбрання? Розгублений наречений лише запитав у рятівниці, де ж її дивовижна довга коса? У відповідь винахідлива дівчина пояснила,  що мов «косою тою я тебе з темниці витягнула»!

Дуже актуальна казка! Особливо – для головної полоненики України! Щоправда, Юлії Володимирівні пощастило значно менше, ніж казковому молодцю – їй належить самій витягати себе з полону власною ж косою.  Якось забули про принцесу партійні соратники-побратими!  Жодних згадувань а ні на Майдані, а ні від кумедного регента «Батьківщини», якій ще і зрадником виявився! Донька рідна, Жужа – і та валізи пакує! День народження у римському «Рокка-Русі» святкувати! Це Вам не лікарняна палата із ґратами на вікнах!

Втомилась  чекати Юлія Володимирівна! Проте, косу відрізати не стала. Взяла папір, перо та вивела: «Ультиматум». І далі – про нелегку долю політв’язнів та категоричну вимогу до Гаранта негайно звільнити принцесу Юлю Тимошенко. Ознайомити адресата з посланням вирішено на черговому «Народному вічі», що відбуватиметься на Майдані 16 лютого.  

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

 

Просмотров: 415 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: