Главная » 2014 » Январь » 15 » Ю.ЛУЦЕНКО В ДЕНЬ ПОБИТТЯ ПИЯЧИВ І З ПОСЛОМ США, І З ПОСЛОМ НІМЕЧЧИНИ
2:27 PM
Ю.ЛУЦЕНКО В ДЕНЬ ПОБИТТЯ ПИЯЧИВ І З ПОСЛОМ США, І З ПОСЛОМ НІМЕЧЧИНИ

Ю.ЛУЦЕНКО В ДЕНЬ ПОБИТТЯ ПИЯЧИВ І З ПОСЛОМ США, І З ПОСЛОМ НІМЕЧЧИНИ

 ЛОР

Як стало відомо, лідер «Третьої Української Республіки» Юрій Луценко 10 січня напередодні пікетування Святошинського районного суду Києва під час ланчу пиячив не тільки з Послом США Джефрі Пайєттом. Одразу ж після «розігріву» широка душа Луценка вимагала продовження банкету, що й було реалізовано нашим «Майдаун-меном» у компанії посла Німеччини в ресторані на Подолі. Можливо, Юрій Віталійович у такий спосіб намагався довести всім, що і німці п’ють, і дарма його затримували в німецькому аеропорту за п’яний дебош. Але факт, що саме з Послом Німччини Крістофером Вайлем Ю.Луценко намагався досягти алкогольної нірвани, – незаперечний.

У всякому разі, так повідомило джерело в «Батьківщині», з посиланням на заяву дружини «дебошира» Ірини Луценко в ході засідання фракції. Вона підтвердила, що Юрій Віталійович попивав з німецьким послом в ресторані вино під час бесіди. Але слізно просила депутатів не розповсюджувати інформацію про пияцтво з іноземними послами. Бідненький за спілкуванням і не помітив, як випадково набрався до майже безтямного стану і тільки революційний поклик поставив Луценка на ноги й дав сили продовжити «революційну діяльність». Чим це закінчилось, всі знають: розбитою у двобої з бордюром головою.

Трохи шкода Ірину Луценко, адже їй не вперше доводиться червоніти перед колегами та суспільством через п’яні скандали другої половинки і відверто брехати журналістам, громадянам України і всій міжнародній спільноті. А Юрію Віталійовичу пора б уже зрозуміти, що не можна змішувати німецьке з американським, а то голова буде на ранок дуже боліти.

Юрій Гольденберг

 

Просмотров: 286 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: