Главная » 2014 » Январь » 8 » Яворівський – штатний інформатор КДБ, СБУ, а тепер… Автомайдану?
12:03 PM
Яворівський – штатний інформатор КДБ, СБУ, а тепер… Автомайдану?

Яворівський – штатний інформатор КДБ, СБУ, а тепер… Автомайдану?

 

Так повелося ще з радянських часів, коли одна з найпотужніших спеціальних служб світу Комітет державної безпеки, шукала ворогів на теренах радянської батьківщини, вона випадково, чи за волею долі, натрапила на Володимира Яворівського, який попався на отриманні хабара у розмірі 130 рублів. Аби не зіпсувати собі життя ганьбою, пан Володимир благав не розповсюджувати таку інформацію, а за це йому довелося зробити зовсім не багато… всього лише розповідати про своїх товаришів та їх проступки.

Після розвалу СРСР, В.Яворівський здихнув з полегшенням, однак органи держбезпеки зовсім про нього не забули, а тому знову примусили виконувати давню обіцянку. Виходить так, що «чесний» український політик завжди був стукачем, а їх, як відомо, ніде не люблять. За допомогою спецслужб він добрався і до політики та став доносити Азарову, Медведчуку, Вілкулу, Арбузову, міністрам правоохоронних органів, тепер уже не лише за дякую, й за гроші, тільки не за 130 рублів, як колись, а за значно більші кошти.

Крім цього, він став подвійним агентом, тобто подвійним зрадником, який активно став співпрацювати з опозицією – напевно, апетити «опозиціонера» все більше і більше росли. Для опозиції він став корисним у якості координатора, який повідомляє організаторам мітингів адреси своїх же друзів, щоб мітингувальники потім їх же й пікетували.

Ось такий «гарний» друг пан Яворівський, який завтра передумає – і продасть мітингувальників, який вже так увійшов у роль стукача, що імовірно як кажуть: «так як і всякий зрадник в душі рахує себе розвідником».

Спартак Сергієвич, "Украинский диссидент

Просмотров: 428 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: