Главная » 2014 » Февраль » 14 » Ярош пнеться у політику
3:48 PM
Ярош пнеться у політику

Ярош пнеться у політику

 

Деякі речі, абсолютно неможливі до певного часу, згодом набувають цілком конкретних практичних рис. Особливо – при грамотно організованій рекламі та постійному утвердженні у суспільній думці певного стереотипу.  Як, наприклад, нав’язливі сюжети «чесного» каналу, які мають за мету утвердити у свідомості пересічних низку штампів на кшталт «опозиція-демократія», або «добробут-євроінтеграція». 

І якщо сьогодні окремі допущення виглядають уявним, фантастичними, абсолютно неможливими, вже завтра стають повсякденним елементом буття. 

Чому б сьогодні не припустити, наприклад, у майбутньому українському парламенті певний відсоток представників політичної партії «Правий сектор». Саме політичної партії, а не громадського руху. Передбачення здається утопічним? Мовляв, миролюбні українці не допустять представників екстремістських сил у Верховній Раді. Це лише на першій погляд. Дайте час! Миколу Коперника за його «Обертання небесних сфер» свого часу теж звинувачували у єресі…

Тим більш, сам керівник «Правих» Д.Ярош довго очікувати не збирається. Днями Ярош, разом із лідером УНА-УНСО М.Карпюком мали зустріч із представником проводу УНА О.Бойком. Результатом зустрічі стала цікава домовленість: припинення радикальних виступів на Майдані в обмін на … участь політичної партії (!) «Правий сектор» у парламентських виборах. Або викуп вже зареєстрованої партії з подальшим ребрендингом у «Правий сектор». 

Так що «абсолютно аполітична» позиція Яроша має цілком політичні амбіції, які вин готовий «захищати», навіть, рахунком жорстких вуличних протистоянь.  

Спартак Сергієвич, "Український дисидент

Просмотров: 400 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: