Главная » 2014 » Январь » 20 » ЯН ТОМБІНСЬКИ І ПАЙЕТТ ОСОБИСТО РОЗДАВАЛИ ГРОШІ БОЙОВИКАМ МАЙДАНУ
11:52 AM
ЯН ТОМБІНСЬКИ І ПАЙЕТТ ОСОБИСТО РОЗДАВАЛИ ГРОШІ БОЙОВИКАМ МАЙДАНУ

ЯН ТОМБІНСЬКИ І ПАЙЕТТ ОСОБИСТО РОЗДАВАЛИ ГРОШІ БОЙОВИКАМ МАЙДАНУ

 

Народне Віче в цей святий день перетворилось на кровожерливого диявола, який керується світовим провісником демократії Сполученими Штатами Америки. Українське суспільство іноземці намагаються розкачати на різкі революційні дії, щоб спровокувати в нашій державі громадянську війну.

Так, на даний час на Грушевського проходять серйозні сутички мітингувальників з правоохоронцями, які були спровоковані активістами «Автомайдану». «Автомайданівці» під’їхали до кордону міліціонерів і умисно почали тиснути на міліціонерів, що слугувало причиною для пересування людей з Майдану Незалежності та фізичних сутичок.

Спостерігаючи за цим, згадується нещодавня подія, яка не піддавалась широкому розголосу. Так, лідери «Автомайдану» Булатов та Поярков похвалились на власних сторінках у соцмережах, що побували у Посольстві США в Україні та зустрічалися з послом Джеффрі Пайеттом й зробили багато спільних світлин на фоні автомобілів зі стрічками.

Як завжди всі заходи, пов’язані зі США, є гарним демократичним шоу, адже Штати декларують себе захисником світової демократії! Результати такого захисту ми вже бачили у Лівії, Єгипті, Тунісі, а також пам’ятається та ж Югославія в 90-х роках.

Булатов та Поярков не розповіли найголовнішого. Під час відвідання диппредставництва, Пайетт та Томбінськи, разом з спеціальним тренерами, провели їх інструктажі щодо подальших дій «Автомайдану» та відбувся такий бажаний для вказаних лідерів «демократичний посил», а саме виділення 30 срібняків (по 200 тисяч доларів кожному), за які вони готові продати рідну мати.

Ну а США вкотре демонструє вперте бажання організації масових безладів у Києві й намагання провести силовий сценарій із захоплення влади в Україні.

Що ж насправді скеровує активістів Євромайдану? Переконання, посиленні американськими доларами, чи американські долари, посилені власною жадібністю? Очевидно – різниці немає. Елементарна «продажная любовь».

Леонтій Дробінко Online report

Просмотров: 284 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: